Üstünde çalıştığım projelerden kaynaklı Linux'a geçmiştim. Bu seferde çok alıştım diye çıkamıyorum. Daha akıcı geliyor Windows'a kıyasla. Ben ne açılış süresinden, ne ram azlığından kullanıyorum. Açılış süresi Windows'la aynı bende. Ram kullanımında da benim açımdan çok farklı değiller. Fedora KDE Spin kullanıyorum Plasma 6 ile. Yeni açtım bilgisayarı, tarayıcı da 5 sekme açık;
1722716743669.webp

Ha benim çok umurumda değil, ayrı mesele.

Fakat aynı konudan sosyalde zaten bir sürü var? Sosyali geçersem zaten en ufak arama ile bulabilir.

Techolay'de kullanıcı isimleri rastgele mi atanıyor? Yoksa debianisbest'deki Debian farklı bir Debian mı?

Hayır bildiğiniz Debian. Fakat bu nick tarzından 10 tane olduğunu farz edelim. Artık bıkarsın normal olarak.

Her neyse öyle fikrimi belirttim. Bana göre saçma konular, tabii tekrar tekrar aynı konuyu açmak isteyen açar, yazmak isteyen yazar.

Her neyse öyle fikrimi belirttim. Bana göre saçma konular, tabii tekrar tekrar aynı konuyu açmak isteyen açar, yazmak isteyen yazar.
Aynı konunun açılması bence de saçma, önceki mesajda söylediğiniz "Altı üst açık kaynak kodlu bir kernelin dağıtımını kuruyorsunuz." sözle sanki Linux kullanıcılarına karşı birisiymişsiniz gibi algılamıştım. O yüzden sorgulamıştım. Yoksa ben de size hak veriyorum. Önerilerde daha birkaç günlük konu bile aynı konunun açılması tabi ki de saçma.
Forumda Recep abiye bile neden Linux kullanmıyorsunuz diye konu açıldı, forumdaki Linux kullanıcıları bazen aşırıya kaçabiliyorlar bence.