Günümüzde sürücü yüzünden NVIDIA alan var mı bilmiyorum varsa çok eski kafalıdır, sürücü sorunları artık hızlı fixleniyor bu sebepten kart almak hiç mantıklı değil.
2020 yılında güç bela bir sistem topladım. RTX 2060 ve RX 5600XT almak arasında çok gidip geliyordum. O zamanları hatırlayanlar bilir, 2019 yılında RX serisi kartlarda sürekli hatalar çıkıyordu. Alanların epey başı ağrımıştı. Ben sistem alacağım zaman herkes o sorunların çözüldüğünü söyledi, övdü de övdü AMD kartları.

Sonuç: 2026 yılına gireceğiz, hala siyah ekran hataları, sürücü çökme sorunları ile uğraşıyoruz. Ortada çözülmüş herhangi bir şey yok.

2020 yılında güç bela bir sistem topladım. RTX 2060 ve RX 5600XT almak arasında çok gidip geliyordum. O zamanları hatırlayanlar bilir, 2019 yılında RX serisi kartlarda sürekli hatalar çıkıyordu. Alanların epey başı ağrımıştı. Ben sistem alacağım zaman herkes o sorunların çözüldüğünü söyledi, övdü de övdü AMD kartları.

Sonuç: 2026 yılına gireceğiz, hala siyah ekran hataları, sürücü çökme sorunları ile uğraşıyoruz. Ortada çözülmüş herhangi bir şey yok.
Ben NVIDIA'dan bahsetmiştim zaten, sürücü sorunu var diye NVIDIA almayan çok şey kaybediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2022 Ekim gibi hazır sistem alacaktım. RX 6800 ve RTX 3070 arasında kaldım. O dönem Prime WattMan era olduğu için şansızlığıma bırakmak istemedim.
Bir de üniversitede render gerektirebilecek bölüm seçersen takla atmayayım diye.
Diğer etmen de hazır sistemdeki malzeme kalitesinin bayağı iyi olması vardı 🙃 İkisi de iyiydi de acımı hafifletti diyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör: