Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Kokusundan çok bence tadı daha beter, sevipte içen olduğunu şahsen düşünmüyorum. He benim deneyip de tercih etmememin sebebi dediğim gibi berbat bir tada sahip olması ve deyim yerindeyse ağız sağlığının içine etmesi.
- Makaleler
- 6
Anksiyete bozuklugum ve kalp rahatsizligim oldugu icin espresso'yu fazla kacirmak da riskli benim icin.Cici bebe de çok zararlı ya komple şeker.Biz espressodan devam...
![]()
Fahare
Becerikli
- Makaleler
- 1
En son içtiğimde 8. sınıftaydım özentilikten tamamen o zaman kent switch içiyordum. (Mentol falan filan işte kanka havalıyız.
) 10tlydi içtiğimde 4 arkadaş ortak giriyorduk eve gelene kadar içiyorduk. Şimdi baktım 105 tl hem mentol yok hem de milletin dediğine göre eski tat yok.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 6
"Neden sigara içiyorsunuz?" sorusu sorulduğuna göre, bu konuyu da ben açmış olayım. İçmemiş olan forumdaşlar, selam olsun onlara. İradenizi bu kadar sağlam tutan nedir?
Sigara kokusu aldığım gibi sanki 100 yıllık tütüncü gibi öksürmeye başlıyorum. İçsem daha da kötüsü olurdu elbet. Bir de berbat kokuyor bir avantajı yok. Bunun elektronik hali daha da berbat.
CyHaN_Atalay
Uzman
Yaşım daha 18. Açıkçası bu yaşıma kadar zaten dert tasa çokta görmedim ama yine de tabii Allah'a şükür. Ama bu devirde yani yaşıtlarımı katarsam anca havalı olsun diye içiliyor bu yaşlarda. Yani çoğunlukla öyle... Zaten bu apayrı saçma ve bunun haricinde de aman aman derdim yok ki o yüzden de içmiyorum. Lakin bazen ortamlarda takılınca içiyorum o kadar lakin gram bağımlısı değilim şuanda. Anca bu kadar yoksa onun haricinde cilt rengini garipleştirmesi ki erkek kadın fark etmeksizin büyük sıkıntı, e birde zaten neredeyse hiç geçmeyen diş sararmalarına yol açması, kötü kokması, vücudu genel olarak ilerleyen dönemlerde kalıcı hasar bırakabilmesi gibi nedenlerim var. En azından direkt bağımlı olmamak için.
Başlarsam anneme ve babama ihanet etmiş olacağım için. Ama bu aralar aklımdan başlamak geçiyor.
- Makaleler
- 63
Aslında soru "Neden sigara içiyorsunuz?" olsa daha mantıklı ve anlamlı olabilirdi. Asıl sigara içenlerin içmesinin sebebi nedir?
Düzeltme: Varmış.
Düzeltme: Varmış.
Çok dikkat et o zaman kendine.Anksiyete bozuklugum ve kalp rahatsizligim oldugu icin espresso'yu fazla kacirmak da riskli benim icin.![]()
Talha Yiğit
Yetkin
Bilgiseyarım beyaz (çoğunluk)