Sigara içenler iğrenç bir kokuyu her zaman üzerlerinde bulunduruyorlar. Saçları ve giysileri her zaman kokuyor. Sigara içmenin havalı bir yanı yok ve dertlere filan yardımcı olmuyor. Nikotin bağımlısı olduğunu kabul edemeyen insanlar bin çeşit şey uyduruyor nikotin bağımlısıyım dememek için.

Para veriyorum bir de ölüyorum. Alkol, sigara vs. türevleri o günün derdini, o anın sorununu çözmek için kullanan insanlar yarın daha kötü uyandığını anlayamıyor maalesef. Bunun da farkında olduğum için sorunlarımın çözümlerini dışarıdan aldığım maddelerle değil, kendimle barışık olarak halletmeye çalışıyorum.

Sağlığımı seviyorum. İleride hastaneyle kanserle uğraşasım hiç yok. Öyle arkadaş grubum falan da yok sigara içen alkol kullanan. Bu tarz şeylerden uzak dururum hiç te denemedim içmeyi de düşünmüyorum. Bana göre sigara kullanan insan zaten kendini ve ailesini düşünmeyen bencil kişilerdir.

İnancım gereği ve sağlığım için kullanmıyorum, ama inançlı bir insan olmasam bile kullanmazdım. Tadını ve kokusunu çok kötü buluyorum.

"Neden sigara içiyorsunuz?" sorusu sorulduğuna göre, bu konuyu da ben açmış olayım. İçmemiş olan forumdaşlar, selam olsun onlara. İradenizi bu kadar sağlam tutan nedir?
Zararlı, pahalı, leş gibi kokuyorsunuz, kötü kokuyor, mantıkken tadı da berbattır.

Sonra Walter White gibi akciğer kanseri olursunuz.

Hem cebime hem bana zarar olan ve böyle berbat kokan bir zehri içmek istemezdim.

Zararlı, pahalı, leş gibi kokuyorsunuz, kötü kokuyor, mantıkken tadı da berbattır.

Sonra Walter White gibi akciğer kanseri olursunuz.
Aslında tadı kötü ama zamanla sigara içindeki bir maddeden dolayı alışınca tadı güzelleşiyor diye biliyorum.