Hocam sağlık-para meselesi ya. Zaten kendim şekerli içeceklere bağımlıyım birde nikotin olsa vah benim halime.

İradeyi sağlam tutmak içtikten sonra bırakanların işi, hiç içmemiş birinin iradesi nikotini tanımaz zaten.

Konuya döneyim, ben sigarayı küçüklükten beri annemden gördüm ve kokusundan nefret ediyorum. Üniversiteye gidince de yurttaki insanların ne kadar bağımlı olduğunu ve içemeyince ne kadar delirdiklerini anladıktan sonra iyice soğudum. Bence içmemek çok daha iyi, hem para tasarrufu hem de akciğerlerimin ömrünü uzatıyorum.

Eskiden heves ederdim arkadaşlardan alırdım gerek ben paket alırdım saklardım taa evin uzağına gece sabah çıkar 2 3km dağda içerdim ama aklım başıma gelince daha gereksiz buluyorum beleş verseler içmem bütün sigaraları denemişimdir gerek aromalı double fusion gerek elektronik 1500 5k 10k 12k gerek diğer normal sigara markalarini tek tek denedim bende sıkıntı var bağımlı olamıyorum bi 1 1,5 sene maceram oldu böyle bağımlı olamıyorum diye bıraktım zaten çok da pahalı gerek yok.Simdi de profesyonel bisiklet sürücüsüyüm kondisyona kendime sağlığıma odaklanıyorum.Para verseler içmem artık insanın deneyip yanlış olduğunu öğrenmesi lazım zaten içen arkadaşlarımda 2 merdiven çıkıp yoruluyorlar sağlığınızdan olmaya gerek yok kokusuda berbat zaten