Ekonominin iki adet basit unsuru vardır. Ihtiyaç ve israf, ihtiyacınızdan fazlası israftır. Yapay zekâ da Skynet'e varır sanırim da tüm bunların ilk baştaki mesajla irtibatı nedir?

Önünüzdeki dünya ile kaldığınız için olabilir. Sana ne verildi? Bu dünyada onu yap bunu elde et bilmem ne.

Güneş sistemine çıkabılmeyi düşündünüz de fizikseliniz mi reddetti?

Canım bak altered Carbon misali yapacaklar. Evreni siz değil sizin kayıt edilmiş verileriniz yollanacak. Evreni onlar ele geçirecek sen değil.

Sen önce kaç paralık işi kaldıracağını bil. Şu saçma dünyada ticaretini yap.

Güneş sistemine mi çıkayım? Çıksam ne olacak? Harcadığım emek ve değerin, yeryüzünde tükettiğinden fazlasını mı elde edecegim? Hadi elde ettim, bu kime yarayacak?

Konu özünden çok saptı.

He çık bakalım ne oluyormuş.

Bir de yanında yancın var. Yahu bu forumda üfürükçülere yönelik tavır yok mu?

Ulen 3-5 para devşireceğiz diye milletin kanına canına girmeye kalkmayın.

He çık bakalım ne oluyormuş.

Bir de yanında yancın var. Yahu bu forumda üfürükçülere yönelik tavır yok mu?
Lorem ipsum dolor sit amet ayarında cümleler kuruyorsun. Ben de zahmet etmemesini tavsiye ettim. Eğer gerçekten bir şey anlatmaya çalışıp bunu başaramıyorsan senin için üzülürüm, ancak şu an itibariyle trollüyorsun gibi gözüküyor

Lorem IPS'um dolor sit amet ayarında cümleler kuruyorsun. Ben de zahmet etmemesini tavsiye ettim. Eğer gerçekten bir şey anlatmaya çalışıp bunu başaramıyorsan senin için üzülürüm, ancak şu an itibarıyla trollüyorsun gibi gözüküyor

Göster bilelim. Gösteremiyorsan bitti.