Reddit Neden Türk subredditleri kalitesiz?

Morv

Uzman
Bence en başlıca örneği özellikle r/vlandiya r/dewrim r/KGBTR gibi büyük subredditteki gooner ve 10 yaşındaki - karmalı çocukların postların altını doldurması ve saçma sapan postlar paylaşıp ortamı bozmaları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu platformda dediğiniz sublarda takılanların çoğunun kişiliğini az çok tahmin ediyorsunuzdur.
Bir insan topluluğu bu kadar asosyal, klavye delikanlısı olmaz ya. Geçen 5N1K sorusu sordum, birisi cevap olarak durduk yere eğlencesine anneme küfür etti. Profiline girdim anime editleri mi dersin, dine kitaba küfür etmeler mi dersin her türlü şey vardı.

Kısacası eğlence olarak insanların değerlerine söven insanlar var ve bu tiplere sokakta birisi laf atsa bakıp geçerler, nereden biliyorsun demeyin 10 dakika takılın ne demeye çalıştığımı anlarsınız.
Mastürbasyon yapmaktan yüzünde sivilceler çıkmış çoluk çocuk millettin annesine küfür ediyor, internet yasaklansa tek iyi tarafı bunların nesillerinin biteceği olması.

Son düzenleme:
bir arkadaşım büyük bir anime Manga sub redditinde moderetör ve bazen canları sıkıldığından boş yere postları sildiklerini söylemişti

Keşke sadece Reddit olsa.
Ben aslında Reddit’te gördüğüm kadar toksiklik hiç bir platformda görmedim, yine de herkesin toksiklik anlayışı farklıdır. Belki de Reddit kullananlara göre bu forum toksik geliyordur.

Ben aslında Reddit’te gördüğüm kadar toksiklik hiç bir platformda görmedim, yine de herkesin toksiklik anlayışı farklıdır. Belki de Reddit kullananlara göre bu forum toksik geliyordur.
yabancı subredditleri yine güzel aslında
Türklerle CS2'de karşılaşmak neden iyi değilse aynı sebepten. İnternette toksik bir milletiz, laf ettiğimiz Rus ve Leh gibi Slav milletlerinden geri kalır bir yanımız yok.
bu arkadaşın dediği gibi internette çoğu yerde toxic bir milletiz

Reddit zaten genel olarak toksiklik seviyesi yüksek platform aslında sadece Türkler değil.

bahsettiğim şu tarz kişiler

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260819_163558_Reddit.webp
    484,9 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…