Detaylar
Kim cevapladı?Türklerle CS2'de karşılaşmak neden iyi değilse aynı sebepten. İnternette toksik bir milletiz, laf ettiğimiz Rus ve Leh gibi Slav milletlerinden geri kalır bir yanımız yok.
Bu platformda dediğiniz sublarda takılanların çoğunun kişiliğini az çok tahmin ediyorsunuzdur.
Bir insan topluluğu bu kadar asosyal, klavye delikanlısı olmaz ya. Geçen 5N1K sorusu sordum, birisi cevap olarak durduk yere eğlencesine anneme küfür etti. Profiline girdim anime editleri mi dersin, dine kitaba küfür etmeler mi dersin her türlü şey vardı.
Kısacası eğlence olarak insanların değerlerine söven insanlar var ve bu tiplere sokakta birisi laf atsa bakıp geçerler, nereden biliyorsun demeyin 10 dakika takılın ne demeye çalıştığımı anlarsınız.
Mastürbasyon yapmaktan yüzünde sivilceler çıkmış çoluk çocuk millettin annesine küfür ediyor, internet yasaklansa tek iyi tarafı bunların nesillerinin biteceği olması.
Bir insan topluluğu bu kadar asosyal, klavye delikanlısı olmaz ya. Geçen 5N1K sorusu sordum, birisi cevap olarak durduk yere eğlencesine anneme küfür etti. Profiline girdim anime editleri mi dersin, dine kitaba küfür etmeler mi dersin her türlü şey vardı.
Kısacası eğlence olarak insanların değerlerine söven insanlar var ve bu tiplere sokakta birisi laf atsa bakıp geçerler, nereden biliyorsun demeyin 10 dakika takılın ne demeye çalıştığımı anlarsınız.
Mastürbasyon yapmaktan yüzünde sivilceler çıkmış çoluk çocuk millettin annesine küfür ediyor, internet yasaklansa tek iyi tarafı bunların nesillerinin biteceği olması.
Son düzenleme:
Ben aslında Reddit’te gördüğüm kadar toksiklik hiç bir platformda görmedim, yine de herkesin toksiklik anlayışı farklıdır. Belki de Reddit kullananlara göre bu forum toksik geliyordur.
Morv
Uzman
yabancı subredditleri yine güzel aslındaBen aslında Reddit’te gördüğüm kadar toksiklik hiç bir platformda görmedim, yine de herkesin toksiklik anlayışı farklıdır. Belki de Reddit kullananlara göre bu forum toksik geliyordur.
bu arkadaşın dediği gibi internette çoğu yerde toxic bir milletizTürklerle CS2'de karşılaşmak neden iyi değilse aynı sebepten. İnternette toksik bir milletiz, laf ettiğimiz Rus ve Leh gibi Slav milletlerinden geri kalır bir yanımız yok.
Myers 84
Üstün
Reddit zaten genel olarak toksiklik seviyesi yüksek platform aslında sadece Türkler değil.Ben aslında Reddit’te gördüğüm kadar toksiklik hiç bir platformda görmedim, yine de herkesin toksiklik anlayışı farklıdır. Belki de Reddit kullananlara göre bu forum toksik geliyordur.
LeoTheLinuxEnthusiast6610 10
Uzman
Hepsi neredeyse gereksiz milliyetçi kesilen.
İşine gelmeyen herkese söven.
Hayatta bir amacı olmadığı için Reddit'e sığınan tipler.
İşine gelmeyen herkese söven.
Hayatta bir amacı olmadığı için Reddit'e sığınan tipler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
750-950 TL'ye i3-12100F için kule tipi soğutucu önerisi
- Hermione Jean Granger
-
-
-
-