Türklerle CS2'de karşılaşmak neden iyi değilse aynı sebepten. İnternette toksik bir milletiz, laf ettiğimiz Rus ve Leh gibi Slav milletlerinden geri kalır bir yanımız yok.
Sen bir gel, Wildrift oyna. Toxic nedir, daha iyi anlarsın. Bir halttan anlamayan, sürekli fedleyen geliyor, bir de senin koridorunu fedliyor, üstüne sana ana bacı, hayasızca küfürler ediyor.

Neyse ki, sildim, kurtuldum; asla bir daha oynamayı deneyeceğim. Ama şansa kadere atanırsam, iPad alıp oynamayı çok istiyorum, dev ekranda veya Android, bilemiyorum. Çok özledim oyunu, açıkçası en iyisi oyuna başlamadan önce tüm takımı susturup oyuna girmek. Gerçi lobideyken bile ana bacı başlıyorlar. Direkt olarak bir başkası, fi tarihinden kalma maçtaki kötü oyunundan dolayı küfürlere tutuyorlar. 😅

Artık toleransım arttı, o küfürleri görünce direkt olarak mute yapıyordum ve eskisi kadar acıtmıyor. xD Oyun sonu ise SS alıp reportluyordum hepsini; ceza verildiği söyleniyor fakat bir başka maçta yine karşıma geliyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turk halki genel olarak ne ki oldugumuz herhangi bir platform bundan farkli olsun. Yani kendimizi cok gommek istemiyorum ama saygisiz ve toxic bir milletiz ve bunu da her yerde belli ediyoruz maalesef.

Subredditler genel olarak kalitesiz, zaten kaliteli, botsuz, egosuz, cringe olmayan subreddit yok. Reddit'in artık çok ömrü kalmadı; AI geliştikçe ölmeye devam edecek. Zaten şu an da bile bot dolu. Yabancılar İngilizce konuştuğu için fark etmiyorsunuz da "kaliteli" diye bir subreddit kalmadı artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence en başlıca örneği özellikle r/vlandiya r/dewrim r/KGBTR gibi büyük subredditteki gooner ve 10 yaşındaki - karmalı çocukların postların altını doldurması ve saçma sapan postlar paylaşıp ortamı bozmaları.

Reddit'te son 3-4 senedir bayağı bir lise öncesi veya lise başı kişiler görmeye başladım. Açıkçası bunu sorun etmiyorum ama öyle bir konuşuyorlar ki sanki her şeyde deneyimleri var da bize kanıtlamak istiyorlar gibi. Türk forumları için de aynısı geçerli. Ben bildiğim ve ilgimi çekenlere yorum yaparken belli birkaç kişiyi görüyorum her konuda varlar maşallah :D Bilmediği konuda yorum atanlar var mesela.

örnek.webp

Örnek burada bana yanıt veren kişi ursus bıçağının pas kaplı versiyonlarının daha değerli olduğunu bilmiyor. Ama biliyormuş gibi davranıyor :)

Sen bir gel, Wildrift oyna. Toxic nedir, daha iyi anlarsın. Bir halttan anlamayan, sürekli fedleyen geliyor, bir de senin koridorunu fedliyor, üstüne sana ana bacı, hayasızca küfürler ediyor.

Neyse ki, sildim, kurtuldum; asla bir daha oynamayı deneyeceğim. Ama şansa kadere atanırsam, iPad alıp oynamayı çok istiyorum, dev ekranda veya Android, bilemiyorum. Çok özledim oyunu, açıkçası en iyisi oyuna başlamadan önce tüm takımı susturup oyuna girmek. Gerçi lobideyken bile ana bacı başlıyorlar. Direkt olarak bir başkası, fi tarihinden kalma maçtaki kötü oyunundan dolayı küfürlere tutuyorlar. 😅

Artık toleransım arttı, o küfürleri görünce direkt olarak mute yapıyordum ve eskisi kadar acıtmıyor. xD Oyun sonu ise SS alıp reportluyordum hepsini; ceza verildiği söyleniyor fakat bir başka maçta yine karşıma geliyorlar.
Riot oyunları daha korkunç. Din, inanç, ailevi değer, hiç umursamazlar. CS2’de de fenalar ama. Nickname’im Türkçe ama seslenmelerine rağmen cevap vermedim diye küfür yemişliğim var.