Başımızdaki adam demek zorunda kaldığımız insan evladı bile Atatürk düşmanı iken artmasında şaşırılacak bir durum yok. Tarikatların MEB'e kadar her kuruma artık elinin uzandığı bir ülkede şaşırmıyorum ben en azından.

Bu halka efendi denilmek ağır gelmiş, Atatürk gibi bir adama bu kadar sahip çıkmayan bir millet yok çünkü. Padişahların "Kullarım" dediği millete Atatürk "Efendiler" dediği için sevmiyorlar olsa gerek. :)

Atatürk'ü yaşadığı zamanda bile sevmeyen bir kitle vardı. Muhtemelen onların torunlarına verdikleri eğitimle birlikte işlenen bir durum. Ayrıca her geçen gün cahil insan sayısı da artmakta.

Genç kesim için konuşursan yanlış bir söylev kullanmış olursun. Ancak yaşlı kesim cehenneme gitse bile Kadir Mısıroğlu patlarken izler. Sırf Şeriat ve halifelik gibi eski sistemleri kaldırdığı için düşmalar.

Aksine azaldı. Eskiden daha fazlaydı ama tek fark vardı Atatürk düşmanları cezalandırıldığı için seslerini çıkaramıyorlardı. Şu anki rejim bunlara destek verdiği için arttı gibi gözüküyor ama durum böyle değil. İsterseniz 28 Şubat olmadan önceki Türkiye'nin hükümeti olan refahyol dönemine bakabilirsiniz. O dönem daha da fazla Atatürk düşmanının olduğu dönemdi. Bir milletvekili Kemalizm'e zulüm çarkı deyip şeriattan başka bir yol olamaz diyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Atatürk düşmanlığı yapanlar genelde Arap veya Yunan oluyor kendilerini Osmanlı torunu falan sanıyolar Osmanlı da şeriat vardı herkes Müslüman'dı sanıyolar kadir mısıroğludan yalan yanlış bilgiler alıyolar uyuşturucu içmiş gibi beyinleri var 1938'den sonra artmaya başladı Atatürk düşmanlığı 10 dakika önce Atatürk düşmanı adam gördüm Instagram da sinirden elim ayağım titredi.

Genç kesim için konuşursan yanlış bir söylev kullanmış olursun. Ancak yaşlı kesim cehenneme gitse bile kadir mısıroğlu patlarken izler. Sırf şeriat ve halifelik gibi eski sistemleri kaldırdığı için düşmalar.

Atatürk'ün halifeliği kaldırması hayatında yaptığı en iyi şeylerden birisi.