Bu oyunun grafiklerini çok beğeniyorum da mekaniklere sürekli laf ediyorlardı sadece el freni çek 90 derecelik köşeyi dön polislerden kurtul vb. cidden o kadar kötü mü?
300 ile giderken birden 90 derece dönme olayı gerçek ama polisler o kadar kolay salmıyor, ayrıca NFS'nin yarışları 500 saat FH5 oynamış olmama rağmen çok daha güzel, kafam rahat gezeceğim zaman Forza, gerçekten sokakta yarışmak istediğimde NFS açarım, ve NFS'de 2 tür drift var birisi bu 90 derecelik drift diğeri bildiğimiz yanlamalı olan.
Ve bu 90 derece dönme olayı Unbound'da hala var, heat ve Payback bitirdim ama var mıydı hatırlamıyorum, bence bu düz NFS muazzam bir oyun ama öyle Forza gibi şehiri turlıyım tarzı pek değil, zevk almak istiyorsan yarış yapacaksın.
Ve benim Forza'nın hiçbir oyununda bulamadığım o gerçekten 200 250 hızları ile gitme hissini NFS gerçekten veriyor, mesela bana bu gerçekten o hızlarda gitme hissini Grid Legends, NFS harici hiçbir oyun yaşatmadı, sürekli Forza ile karşılaştırdığımın farkındayım ama başka seçenek yok

Forza'da 200 ile giderken ben tatmin olmuyorum açıkçası çok yavaş geliyor ama NFS'de 200 ile giderken gerçekten o an 200 ile gittiğini yüksek hızlarda olduğunu köküne kadar yaşıyorsun, çok uzattım ama her türlü denenmesi gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum ben.