Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Genesyss

Uzman
Merhaba iyi günler dilerim. Bilgisayarım 2 gündür Need for Speed Heat oyununda bir süre sonra FPS olarak 15-20'ye düşüyor, sonrasında sistem kendini yeniden başlatıyor. MSI Afterburner ile yaptığım testlerde işlemci 60 derece, ekran kartı da 62 derecelerde seyrediyor. Bu sorunun sebebi nedir? İyi günler iyi sosyaller.

Çözüm
Hocam donanımsal derken ısınıyor mu diyorsunuz çünkü saatlerdir BF1 ve CS2 oynuyorum 0 problem.

Hocam o dosyayı NFS Heat'ın ana klasorüne atıp çalıştırdım ve UPS someting went wrong yazdı.

Donanımsal problem dediğimde illa aklınıza ısınma problemi gelmek zorunda değil. Ve olabilir ikisi de hafif oyun zaten.

Dosya çalışmıyor ise bu rehberi takip edebilirsiniz.
Maalesef bu sorunu eski bilgisayarımda ben de yaşadım. Çözümü, oyunu silerek buldum. Önerim, geek uygulamasını indirip oradan NFS Heat'i kaldırmak olacaktır. Devam ederse, formattan başka çözüm aklıma gelmiyor maalesef. Can sıkıcı bir durum.

Hocam başka bir çözüm yok mu o kadar para verdim 2 saatide geçti.

İade de edemem.

@Genesyss, sorun donanımsal gibi gözüküyor. Zira sizden daha düşük sistemi olmasına rağmen aynı ayarlarda sorunsuz şekilde oynayanlar var. Öncelikle tüm ayarları medium ile high arasına çekiyoruz. Sonrasında bilgisayarda arka planda çalışan 100 gereksiz uygulamayı kapatıyoruz. Gereksiz dosyaları siliyoruz. Oyuna NFS Heat unite grafik modunu yüklüyoruz. MSI Afterburner ile isteğe bağlı olarak karta hafif overclock yapıyoruz.

@Genesyss, sorun donanımsal gibi gözüküyor. Zira sizden daha düşük sistemi olmasına rağmen aynı ayarlarda sorunsuz şekilde oynayanlar var. Öncelikle tüm ayarları medium ile high arasına çekiyoruz. Sonrasında bilgisayarda arka planda çalışan 100 gereksiz uygulamayı kapatıyoruz. Gereksiz dosyaları siliyoruz. Oyuna NFS Heat unite grafik modunu yüklüyoruz. MSI Afterburner ile isteğe bağlı olarak karta hafif overclock yapıyoruz.

Hocam donanımsal derken ısınıyor mu diyorsunuz çünkü saatlerdir BF1 ve CS2 oynuyorum 0 problem.

Hocam o dosyayı NFS Heat'ın ana klasorüne atıp çalıştırdım ve UPS someting went wrong yazdı.

Son düzenleme:

Donanımsal problem dediğimde illa aklınıza ısınma problemi gelmek zorunda değil. Ve olabilir ikisi de hafif oyun zaten.

Çözüm

Sorun çözüldü herkese teşekkürler.