Arkadaşlar bilgisayarım yeni yani riske atmak istemiyorum ancak bu oyunun orijinali de satılmıyor. Güvenilir bir şekilde sıkıntısız virüs içermeyen indirebileceğim bir yer var mıdır acaba? Teşekkürler.
2012 versiyonu bitürlü içime sinmedi. 2005 versiyonunun o karanlık sarımsı teması ve hikayesi çok güzel bir şekilde işlendiğinden araba oyunları arasında 2005'in bende çok ayrı bir yeri var.
Renkler ve zevkler tartışılmaz, bir firma paragöz diye oyunu oynamış birini eleştirmek hiç hoş değil. 2012 yılında çıktığında benzer özgürlüğü sunan ve grafikleri sunan araba çeşitliliğini sunan oyun sayısı çok azdı. Forza serisini sayabilirsin belki ama onunda grafikleri 2012 de malum forza 1 mi ne vardı o yıllarda.
Renkler ve zevkler tartışılmaz, bir firma paragöz diye oyunu oynamış birini eleştirmek hiç hoş değil. 2012 yılında çıktığında benzer özgürlüğü sunan ve grafikleri sunan araba çeşitliliğini sunan oyun sayısı çok azdı. Forza serisini sayabilirsin belki ama onunda grafikleri 2012 de malum forza 1 mi ne vardı o yıllarda.
Oldgamesdownload sitesinde var bu site Pirated Games Megathread'da var. Diğer sitelere göre bir nebze daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. İndirdiğiniz dosyayı kullanırken sorumluluk size ait.
Adam size nereden indirilir diye sormuş. Siz ise 2012 öneriyorsunuz. 2012 yarım bile olmayan bir oyun olarak çok zor şartlar altında EA firmasının aç gözlülüğüyle çıkmak zorunda kalan bir oyun. Oyunu öylece kötüleyemezsiniz. Zira bitmemesine rağmen güzel duran bir oyun.
Oldgamesdownload sitesinde var bu site pirated Games Megathreat'da var. Diğer sitelere göre bir nebze daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. İndirdiğiniz dosyayı kullanırken sorumluluk size ait.