Detaylar
Kim cevapladı?2012 oyunu da güzel 2005'te ikisinin ayrı yeri var bende.
2012 oyunu da güzel 2005'te ikisinin ayrı yeri var bende.
2012 versiyonu bitürlü içime sinmedi. 2005 versiyonunun o karanlık sarımsı teması ve hikayesi çok güzel bir şekilde işlendiğinden araba oyunları arasında 2005'in bende çok ayrı bir yeri var.
Renkler ve zevkler tartışılmaz, bir firma paragöz diye oyunu oynamış birini eleştirmek hiç hoş değil. 2012 yılında çıktığında benzer özgürlüğü sunan ve grafikleri sunan araba çeşitliliğini sunan oyun sayısı çok azdı. Forza serisini sayabilirsin belki ama onunda grafikleri 2012 de malum forza 1 mi ne vardı o yıllarda.Addan sömürü sağlayan rezalet bir oyundur MW2.
Myabandomware denenebilir. Oyunindirvip ile sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Archive linki de taralidir muhtemelen.
Yani kimsenin keyfine karisamam evet de karismadim da zaten, sadece oyun bencr kepaze ve iki oyunu da oynamis biri hence bana katılacaktır.Renkler ve zevkler tartışılmaz, bir firma paragöz diye oyunu oynamış birini eleştirmek hiç hoş değil. 2012 yılında çıktığında benzer özgürlüğü sunan ve grafikleri sunan araba çeşitliliğini sunan oyun sayısı çok azdı. Forza serisini sayabilirsin belki ama onunda grafikleri 2012 de malum forza 1 mi ne vardı o yıllarda.
Oldgamesdownload sitesinde var bu site Pirated Games Megathread'da var. Diğer sitelere göre bir nebze daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. İndirdiğiniz dosyayı kullanırken sorumluluk size ait.
Son düzenleme:
Adam size nereden indirilir diye sormuş. Siz ise 2012 öneriyorsunuz. 2012 yarım bile olmayan bir oyun olarak çok zor şartlar altında EA firmasının aç gözlülüğüyle çıkmak zorunda kalan bir oyun. Oyunu öylece kötüleyemezsiniz. Zira bitmemesine rağmen güzel duran bir oyun.
Oldgamesdownload sitesinde var bu site pirated Games Megathreat'da var. Diğer sitelere göre bir nebze daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. İndirdiğiniz dosyayı kullanırken sorumluluk size ait.
Öneriniz için teşekkür ederim.
My ile başlayan siteden indirip kurdum ben güvenebilirsin ona. Kurulumu biraz sancılı ama. Fix süreci de sancılı.
My ile başlayan siteden indirip kurdum ben güvenebilirsin ona. Kurulumu biraz sancılı ama. Fix süreci de sancılı.
Oldgames... Mı daha iyi olur yoksa myabandon... Mu? Hangisi daha güvenilir?
Ben Myabandon'u tecrübe ettim diğeri hakkında bilgim yok.Oldgames... Mı daha iyi olur yoksa myabandon... Mu? Hangisi daha güvenilir?