tolga69

Uzman
Arkadaşlar bilgisayarım yeni yani riske atmak istemiyorum ancak bu oyunun orijinali de satılmıyor. Güvenilir bir şekilde sıkıntısız virüs içermeyen indirebileceğim bir yer var mıdır acaba? Teşekkürler.

Addan sömürü sağlayan rezalet bir oyundur MW2.

Myabandomware denenebilir. Oyunindirvip ile sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Archive linki de taralidir muhtemelen.
Renkler ve zevkler tartışılmaz, bir firma paragöz diye oyunu oynamış birini eleştirmek hiç hoş değil. 2012 yılında çıktığında benzer özgürlüğü sunan ve grafikleri sunan araba çeşitliliğini sunan oyun sayısı çok azdı. Forza serisini sayabilirsin belki ama onunda grafikleri 2012 de malum forza 1 mi ne vardı o yıllarda.

Renkler ve zevkler tartışılmaz, bir firma paragöz diye oyunu oynamış birini eleştirmek hiç hoş değil. 2012 yılında çıktığında benzer özgürlüğü sunan ve grafikleri sunan araba çeşitliliğini sunan oyun sayısı çok azdı. Forza serisini sayabilirsin belki ama onunda grafikleri 2012 de malum forza 1 mi ne vardı o yıllarda.
Yani kimsenin keyfine karisamam evet de karismadim da zaten, sadece oyun bencr kepaze ve iki oyunu da oynamis biri hence bana katılacaktır.

Oldgamesdownload sitesinde var bu site Pirated Games Megathread'da var. Diğer sitelere göre bir nebze daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. İndirdiğiniz dosyayı kullanırken sorumluluk size ait.

Son düzenleme:
Adam size nereden indirilir diye sormuş. Siz ise 2012 öneriyorsunuz. 2012 yarım bile olmayan bir oyun olarak çok zor şartlar altında EA firmasının aç gözlülüğüyle çıkmak zorunda kalan bir oyun. Oyunu öylece kötüleyemezsiniz. Zira bitmemesine rağmen güzel duran bir oyun.