Henkai

Yetkin
Sosyal Locası
Epic Games'de 167 lira bandına satılan bir oyun. Satın alınıp oynanmasını öneriyor musunuz? Oynanışı, araçları, hikayesi ve grafikleri hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler. :coffee:

Ben 25-30 saat kadar oynadım. NFSMW,NFSU2,NFSC kadar asla keyifli değil. Ama son zamanların o hantallığından biraz kurtulmuş gibiydi. Ben keyif aldım oynarken. Oyunun ceza/ödül sistemi iyiydi. Gün kavramı olması da iyiydi. Ben keyif almıştım sana da öneririm. Enis Kirazoğlu'nun videosunu izleyerek oyun hakkında biraz daha bilgi sahibi olabilirsin. Video:

Epic Games'de 167 lira bandına satılan bir oyun. Satın alınıp oynanmasını öneriyor musunuz? Oynanışı, araçları, hikayesi ve grafikleri hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler. :coffee:

Yeni NFS oyunlarının çoğu aynı tadı veriyor şahsen. NFS 2016'dan sonra çıkan oyunlarda el freni çek virajı dön mantığı çok fazla. Eskisi gibi rubberband olayı da çok fazla yok. Arabayı en ufak modifiye ettiğin zaman alayını tokatlarsın. Bunun yerine 170 TL'ye başka bir oyun alsan daha mantıklı olur.

İlk kez Criterion Games'i adam gibi oyun yaparken görüyorum. İyi oyundur eski Underground, Most Wanted zevki vermez ama yeni nesil NFS oyunlarına göre çok daha iyi.

Arabayı en ufak modifiye ettiğin zaman alayını tokatlarsın.
Öyle değil pek, oyunda dünya kadar motor, görünüm modifiyeleri var modifikasyon olarak gayet çeşitli bir oyun.

Yeni NFS oyunları Arcade tarzı sürüş mekanizmalarına benzer bir yapıda ama bu sadece gamepad ve klavye için. Onun dışında direksiyon seti ile oynarsanız aynı forza gibi oluyor Arcade fiziği yerine gerçekçi fizik yer alır.

İlk kez criterion Games'i adam gibi oyun yaparken görüyorum. İyi oyundur eski Underground, Most Wanted zevki vermez ama yeni nesil NFS oyunlarına göre çok daha iyi.

Öyle değil pek, oyunda dünya kadar motor, görünüm modifiyeleri var modifikasyon olarak gayet çeşitli bir oyun.

Yeni NFS oyunları arcade tarzı sürüş mekanizmalarına benzer bir yapıda. Onun dışında direksiyon seti ile oynarsanız aynı Forza gibi oluyor arcade fiziği yerine gerçekçi fizik yer alır.

Aynı olay NFS Pro street de de var ama oyun o MW Underground gibi NFS oyunlarının oynayış hazzını verebiliyor. Dediğim gibi 2016 da çıkan NFS'den sonra bu olay tamamen yok oldu.

Yeni çıkmış NFS oyunları içerisinde güzel oynanış ögeleri bulunduran tek oyun. Handling sistemi bence hâlâ rezalet.

Aynı olay NFS Pro street de de var ama oyun o MW Underground gibi NFS oyunlarının oynayış hazzını verebiliyor. Dediğim gibi 2016 da çıkan NFS'den sonra bu olay tamamen yok oldu.
Yanlış bilmiyorsam EA, Frostbite kullanmaya zorluyor yapımcı firmayı, Frostbite da yarış oyunu yapmak için iyi bir motor değil.