Neil druckmann HBO'nun sahiplenmiş olduğu The Last of Us dizisinden ayrılıyor!
Neil druckmann: HBO'da yayınlanan The Last of Us'taki yaratıcı görevimden ayrılmak gibi zor bir karar aldım. Tüm odağımı Naughty Dog'a ve gelecekteki projelerine çevireceğim.
Buna neden sevinildi ben tam olarak anlamadım? Diziyi izlemedim bu arada. Neil Druckmann çöp ediyordu desek zaten oyunda olanın aynısı diziye aktarılmıyor mu?
Buna neden sevinildi ben tam olarak anlamadım? Diziyi izlemedim bu arada. Neil druckmann çöp ediyordu desek zaten oyunda olanın aynısı diziye aktarılmıyor mu?
Neil druckmann bu projede sadece kamera arkasındaydı seneroya ve oyuncu seçimlere müdahale edemiyordu çünkü HBO kontratları çok sağlamdı HBO kafasına göre iş yapıyordu büyük ihtimallede gelecek sezon 3. sezon için oyuncu seçimlerine HBO mudahle etti ve neil druckmann da yapıcağınız işi deyip bastı çok anlık bir şey oldu ve neil Instagram'da ne kadar HBO ile bağlantısı olan arkadaşı eşi dostu varsa takipten çıkmış belli ki bir kavga dönmüş orada. Ben bunu aslında 2. sezon ilk yayınlandığında söylemiştim konu HBO ise her türlü yavşaklık beklerim.
Buna neden sevinildi ben tam olarak anlamadım? Diziyi izlemedim bu arada. Neil Druckmann çöp ediyordu desek zaten oyunda olanın aynısı diziye aktarılmıyor mu?
Su nedenle. Devaminda spoiler var. Nedense surprizbozan'da bir turlu gelmedi ekrana.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Neil Drunkman (!) kadin dusmanidir. Ilk oyunun orijinal senaryosunda hastalik sadece kadinlari yokediyordu. Naughty Dog bunu reddedince simdiki senaryo ortaya cikti. Ustelik ikinci oyunun, oyun boyunca onune gelen herkesi oldurdugun ama oyun sonunda 'empati yapalim, intikam kotudur' gibi rezil otesi sacma, ahmakca bir senaryoya sahip olmasinin da mimaridir. Adamin beyin eriyip kulagindan akmis.