Detaylar
Kim cevapladı?ElderAssassin
Yetkin
Çöpten. Maalesef fakirim.
Hep böyle diyenler, zengin çıkıyor.
ElderAssassin
Yetkin
Asgari ücret ile çalışıyorum ve telefonum iPhone 16 Pro Max bu arada.
Oo, baba zengin.Asgari ücret ile çalışıyorum ve telefonum iPhone 16 Pro Max bu arada.
Konudaki arkadaşların önerdiği marka ve sitslere baktım en kötüsü 500 lira civarına kiyafet satıyor tommy de en ucuz 2 bin TL kiyafet gordum. Dedim bir ben fakirim herhalde. Benim kiyafet başına verdiğim en yüksek fiyat maksimum 300 TL falan.
Özel günler için aldıkları markaları yazıyorlar herhalde.
Mesela müdürlüğe terfi etsem bende giderdim, maviden en kaliteli kravatı alırdım.
Bir de çifti 150TL çorap.
Biraz şımarmak lazım her zaman başa gelmez.
Umarım siz de müdür olursunuz en iyi şeyleri giyersiniz, iyi sosyaller.
Hangi mağaza veya markayı tercih ediyorsunuz ve hangi tarzda giyiniyorsunuz?
LC Waikiki.
DeFacto.
Balçova'da çok iyi bir terzi biliyorum, çoğu şeyi ona diktiriyorum. Kumaşı ve modeli seçiyorum, ceket/pantolon gibi şeyler çok bilinen yüksek fiyatlı kazıkçı markaların (araba markası gibi olan dahil) çeyreği fiyatına aynı kumaş ve modelde dikim yaptırıyorum. Tişörtleri ve bazı başka şeyleri eskiden KAFT'tan alıyordum ama son 3 yıldır hiç memnun olmadığımdan onları da şortlarla birlikte terziye diktirmeye başladım. Yılda 2 pantolon, 2 şort, 2-3 gömlek, 1 ceket, 1-2 kazak, 1 triko, 3-4 tişört ve 1-2 tane uzun kollu sweat sabit siparişim oluyor. Tişört, sweat gibi şeyler de orta seviye markaların fiyatı düzeyinde oluyor. Ölçü aldırması, sipariş verdikten 4-5 hafta kadar sonra hazır olması, ilk deneme sonrası ayarlamaları yaptırması, malzemelerde değişen fiyat varsa bazen onların fiyata eklenmesi gibi şeyler biraz can sıkıyor. Mağazaya gidip alıp çıkmak kadar konforlu değil ama alıştım. Parasını verip üstüne dışarıda reklam tabelası görevi görmeyi sevmiyorum, o yüzden bunu tercih ediyorum.
Çorap, boxer, evde ve yakın çevrede giyeceğim tişört, pantolon ve şortlar da genellikle Mavi, Collins, Boyner gibi yerlerden karma oluyor. Ayakkabılarda spor alacaksam Skechers ağırlıklı alıyorum, resmi ve günlük ayakkabılar karışık markalardan oluyor. Artık saat almıyorum, bazı olanların da markalarını söylemek istemiyorum ama beğendiğim model olduğunda saate para vermek nedense beni rahatsız etmiyor. Günlük takacağım modellerde Tissot, Seiko gibi giriş seviyesi markaların otomatik modellerini tercih ediyorum.
Çorap, boxer, evde ve yakın çevrede giyeceğim tişört, pantolon ve şortlar da genellikle Mavi, Collins, Boyner gibi yerlerden karma oluyor. Ayakkabılarda spor alacaksam Skechers ağırlıklı alıyorum, resmi ve günlük ayakkabılar karışık markalardan oluyor. Artık saat almıyorum, bazı olanların da markalarını söylemek istemiyorum ama beğendiğim model olduğunda saate para vermek nedense beni rahatsız etmiyor. Günlük takacağım modellerde Tissot, Seiko gibi giriş seviyesi markaların otomatik modellerini tercih ediyorum.
Son düzenleme:
Hangi mağaza veya markayı tercih ediyorsunuz ve hangi tarzda giyiniyorsunuz?
Koton DeFacto fenerium.