Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Steam'den alabilirsiniz:
Steam'den alabilirsiniz:
Wallpaper Engine almak istiyorum, güvenliğiniz bir satıcı var mı?
Alabileceğiniz en ucuz yer Steam.
Beyazıt 53
Üstün
Alabileceğiniz en ucuz yer Steam, ücretsiz olarak Lively Wallpaper kullanabilirsiniz.
Alabileceğiniz en ucuz yer Steam, ücretsiz olarak Lively Wallpaper kullanabilirsiniz.
Lively Wallpaper çok saçma hiç sevmiyorum. Steam Engine aynı mı bilmem ama bilgisayarı ilk açtığımda kafasına göre bazen açılıyor, bazen açılmıyordu. Bilgisayarın fanlarını açtırıyordu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Beyazıt 53
Üstün
Bende bir sorun yok hocam. Duvar kağıtlarını internetten indirip ekleyebilirsiniz ekstradan.Lively Wallpaper çok saçma hiç sevmiyorum. Steam Engine aynı mı bilmem ama bilgisayarı ilk açtığımda kafasına göre bazen açılıyor, bazen açılmıyordu. Bilgisayarın fanlarını açtırıyordu.
Hiç key satan bir yer yok mu keyler daha ucuz olabiliyor.
Hayır key yok
Ücretsiz taraf için kendi yaptığım rehber var inceleyebilirsiniz.
Rehber: Wallpaper Engine ücretsiz alternatifi: Lively Wallpaper
Wallpaper Engine, 80-90 TL ediyor Steam'de, bu meblağı vermek istemeyenler için güzel bir alternatif. İlk olarak bu ücretsiz uygulama açık kaynak kodludur, buradan inceleyebilirsiniz: GitHub - rocksdanister/lively: Free and open-source software that allows users to set animated desktop...