Ben yapılan işi saçma buluyorum, gecenin bir vakti, bir güzergah belirlemeden emniyet şeridinden reflektörsüz bir şekilde yürümek, bu yürüyüş için daha iyi bir plan hazırlamak varken yapılmaması gereken bir şeydi ve bir tır şoförünün yaptığı ağır hata da bu kazaya yol açtı.

Ölümüne üzüldüm, kötü niyetli biri değil gibi duruyor.

Enerji içeceklerinin pahalı olmasına isyan eden bu abi maalesef öldü. :(

Arkadaşaklara araba çarpmış.

Yaptığım yorumdan nasıl yanlış anlayabiliyorsunuz cidden artık ben anlayamıyorum. Diyorum ki çarpıp kaçmanın cezası serbest kalmak mı diye sormuşum. Yanlışı yanlışla savunacaksak emniyet şeridinde tırın ne işi var değil mi? Sonu olmayan bir tartışma. :)

Çarpan araç tır değil hafif ticari Ford connect tarzı bir araç zaten tır olsaydı hem o hızda manevra yaparak oradak kaçamaz hem de neşet abinin önündeki arkadaşa da çarpardı.

Serbest kaldı, ceza alması gerekmiyor mu?
@BurakBirinci "Serbest kaldı, ceza alması gerekmiyor mu?" demişsiniz.

Beraat etti demediğinizin ben de farkındayım. Beraat dediniz diyen de olmadı, bunu belirten benim. Serbest kalmak ve ceza kavramları birbiriyle bağlantılı değil. Tutukluluk hali bir ceza değildir. Serbest kalması ceza almadığı ya da almayacağı anlamına gelmiyor. Serbest bırakma, "cezadan yırttın" demek değildir.

"Beraat etmesi" ceza almadığı ya da almayacağı anlamına geliyor, bu sebeple bunun bir beraat olmadığını belirttim. Anlaşılır olabildi mi?

Son düzenleme:
Çarpan kişinin kasıtlı çarptığını düşünüyorum ki video kayıdında araç şeritten çıkıyor vuruyor geri kontrol sağlıyor. Taksirli suçtan tekrardan soruşturma olması gerekiyor.

Çarpan kişinin kasıtlı çarptığını düşünüyorum ki video kaydında araç şeritten çıkıyor, vuruyor, geri kontrol sağlıyor. Taksirli suçtan tekrardan soruşturma olması gerekiyor.
Soruşturma bitmiş mi? Kast olduğuna kanaat getirirlerse nasıl "burada taksir vardır" diyecekler? Taksir, kast yok demek.

@Hiken doğrudur haklısınız, ceza alması gerekmiyor mu kısmında yanlış düşünmüşüm. Fakat kaza görüntüleri ile kaza yerinden kaçan kişinin tutukluluk yani gözaltı kararı devam etmesi gerekmez miydi? Kaza yerinden kaçmış bir kişinin ülkeden kaçma riski yüksek değil mi?