Tarnished Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.111 Çözümler 6 Beğeniler 1.390 20 Temmuz 2025 #11 Sağlığına kavuşmasını dileyeceğim yerlerim ağrıyor. Sağlık ve barış için dilekte bulunmayacağım 10 kişiden biridir kendisi.
Sağlığına kavuşmasını dileyeceğim yerlerim ağrıyor. Sağlık ve barış için dilekte bulunmayacağım 10 kişiden biridir kendisi.
detista Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 99 Beğeniler 66 20 Temmuz 2025 #12 Haber doğruysa İsrail'de büyük skandal oluşur. Başbakanın bile yemekten zehirlendiği bir ülkede sıradan vatandaşın güvenliği tartışma yaratır.
Haber doğruysa İsrail'de büyük skandal oluşur. Başbakanın bile yemekten zehirlendiği bir ülkede sıradan vatandaşın güvenliği tartışma yaratır.
KS KS Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.337 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.377 Yer Japonya, Fukuoka 20 Temmuz 2025 #13 detista dedi: Haber doğruysa İsrail'de büyük skandal oluşur. Başbakanın bile yemekten zehirlendiği bir ülkede sıradan vatandaşın güvenliği tartışma yaratır. Genişletmek için tıkla... Bazı ülkelerde vatandaşın yemeği denetlenmiyor bile Orada denetim arttırılır ve güven kazanılır diye düşünüyorum.
detista dedi: Haber doğruysa İsrail'de büyük skandal oluşur. Başbakanın bile yemekten zehirlendiği bir ülkede sıradan vatandaşın güvenliği tartışma yaratır. Genişletmek için tıkla... Bazı ülkelerde vatandaşın yemeği denetlenmiyor bile Orada denetim arttırılır ve güven kazanılır diye düşünüyorum.
Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.889 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.243 20 Temmuz 2025 #15 Milas dedi: Gerçekse umarım tez zamanda sağlığına kavuşur Genişletmek için tıkla... Daha fazla insanı katletmesi için mi? Veya oğlunun Türk topraklarında gözü olmasından dolayı mı şifa diliyorsun?
Milas dedi: Gerçekse umarım tez zamanda sağlığına kavuşur Genişletmek için tıkla... Daha fazla insanı katletmesi için mi? Veya oğlunun Türk topraklarında gözü olmasından dolayı mı şifa diliyorsun?
Paper.C Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.427 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.248 20 Temmuz 2025 #16 Milas dedi: Bir kişinin hastalanması, ölmesi iyi bir şey değildir. #5 numaralı gönderide de Grok'un yazdığı gibi sağlık ve barış için dilekte bulunun. Genişletmek için tıkla... Katılmıyorum. Barış için dilekte bulunmak iyi hoş ama herkese sağlık dilenmez.
Milas dedi: Bir kişinin hastalanması, ölmesi iyi bir şey değildir. #5 numaralı gönderide de Grok'un yazdığı gibi sağlık ve barış için dilekte bulunun. Genişletmek için tıkla... Katılmıyorum. Barış için dilekte bulunmak iyi hoş ama herkese sağlık dilenmez.
KS KS Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.337 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.377 Yer Japonya, Fukuoka 20 Temmuz 2025 #17 Paper.C dedi: Katılmıyorum. Barış için dilekte bulunmak iyi hoş ama herkese sağlık dilenmez. Genişletmek için tıkla... Bazıları için ölüm kurtuluştur. Bu sebeple suçlu kişilerin yargılanması daha mantıklı.
Paper.C dedi: Katılmıyorum. Barış için dilekte bulunmak iyi hoş ama herkese sağlık dilenmez. Genişletmek için tıkla... Bazıları için ölüm kurtuluştur. Bu sebeple suçlu kişilerin yargılanması daha mantıklı.
LeoTheLinuxEnthusiast6610 Uzman Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 652 Çözümler 2 Beğeniler 815 20 Temmuz 2025 #18 Adam zehirlendi yahu!
Michael Scofield Yetkin Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 698 Çözümler 5 Beğeniler 319 Yer Antalya 20 Temmuz 2025 #19 Bu tür devlet adamlarına hiçbir şey olmaz bence, adam iki gün sonra yine insan haklarını ihlal etmeye devam eder.
Bu tür devlet adamlarına hiçbir şey olmaz bence, adam iki gün sonra yine insan haklarını ihlal etmeye devam eder.
Paper.C Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.427 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.248 20 Temmuz 2025 #20 Milas dedi: Bazıları için ölüm kurtuluştur. Bu sebeple suçlu kişilerin yargılanması daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Dünya mantıkla değil güçle işliyor. Güçlü ve suçluysan genellikle yargılanmazsın. Artık güçsüz olduğunda şans doğar. Özünde erkenden ölmesi veya yargılanması aynı şeye bağlı. Şans.
Milas dedi: Bazıları için ölüm kurtuluştur. Bu sebeple suçlu kişilerin yargılanması daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Dünya mantıkla değil güçle işliyor. Güçlü ve suçluysan genellikle yargılanmazsın. Artık güçsüz olduğunda şans doğar. Özünde erkenden ölmesi veya yargılanması aynı şeye bağlı. Şans.