Bugün alınan karara göre artık resmi olarak Karadağ’a girişler vizeli hale getirildi.
Detaylar
Kim cevapladı?Ken Carson
Uzman
Bu olaylar sonucunda olan, Adriyatik deniz ülkelerinde turla tatil yapmak isteyen masum vatandaşlara oldu. Ayrıca bildiğim kadarıyla Schengen, UK, Amerika ve Avustralya vizeleri Karadağ'da geçerli sayılacak.
Son düzenleyen: Moderatör:
seeraddar
Yetkin
Tam bu zihniyet yüzünden kaldırıldı. @Mr. Falcon
Ethem Efe
Üstün
Nasıl bir zihniyete sahipsiniz siz ya.
Hüseyin ÇETİN
Becerikli
Arkadaşlar hangi zihniyet olduğunun ne önemi var ; Toplumsal bir çöküş içindeyiz ben bir öğretmen olarak konuşmalarınıza baktığımda okuldaki 5. Sınıf öğrencilerinden bir fark göremedim. Lütfen beni yanlış anlamayın. Acı olarak durum böyle. Konu başlığına gelecek olursak. Konu üzücü bir durum yaşandı. Sonucu genel topluma indirgendi. Yani ben bir vatandaş olarak üzüldüm. Toplumun , birey olmanın gerekliliklerini git gide kaybediyoruz ve böyle şeyler yaşıyoruz. Sevgiler , saygılarla.
Ethem Efe
Üstün
Arkadaşlar hangi zihniyet olduğunun ne önemi var; toplumsal bir çöküş içindeyiz ben bir öğretmen olarak konuşmalarınıza baktığımda okuldaki 5. sınıf öğrencilerinden bir fark göremedim. Lütfen beni yanlış anlamayın. Acı olarak durum böyle. Konu başlığına gelecek olursak. Konu üzücü bir durum yaşandı. Sonucu genel topluma indirgendi. Yani ben bir vatandaş olarak üzüldüm. Toplumun, birey olmanın gerekliliklerini gitgide kaybediyoruz ve böyle şeyler yaşıyoruz. Sevgiler, saygılarla.
Olayda bu zaten, bu tarz olaylar karşısında verdikleri tepki normal değil. Amaaan deyip geçiyorlar sadece. Anlatamıyoruz bunu. Çöküyoruz ve kimse farkında değil.
Burak Birinci
Üstün
Kurunun yanında yaş da yanar. Türkiye'yi özetleyen bir atasözü.
Hüseyin ÇETİN
Becerikli
Evet ! Anlayan biz varız ama azınlık oluyoruz artık. Başardılar. Sevgiler , saygılarla.Olayda bu zaten, bu tarz olaylar karşısında verdikleri tepki normal değil. Amaaan deyip geçiyorlar sadece. Anlatamıyoruz bunu. Çöküyoruz ve kimse farkında değil.
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-