Bu olaylar sonucunda olan, Adriyatik deniz ülkelerinde turla tatil yapmak isteyen masum vatandaşlara oldu. Ayrıca bildiğim kadarıyla Schengen, UK, Amerika ve Avustralya vizeleri Karadağ'da geçerli sayılacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hangi zihniyet olduğunun ne önemi var ; Toplumsal bir çöküş içindeyiz ben bir öğretmen olarak konuşmalarınıza baktığımda okuldaki 5. Sınıf öğrencilerinden bir fark göremedim. Lütfen beni yanlış anlamayın. Acı olarak durum böyle. Konu başlığına gelecek olursak. Konu üzücü bir durum yaşandı. Sonucu genel topluma indirgendi. Yani ben bir vatandaş olarak üzüldüm. Toplumun , birey olmanın gerekliliklerini git gide kaybediyoruz ve böyle şeyler yaşıyoruz. Sevgiler , saygılarla.

Arkadaşlar hangi zihniyet olduğunun ne önemi var; toplumsal bir çöküş içindeyiz ben bir öğretmen olarak konuşmalarınıza baktığımda okuldaki 5. sınıf öğrencilerinden bir fark göremedim. Lütfen beni yanlış anlamayın. Acı olarak durum böyle. Konu başlığına gelecek olursak. Konu üzücü bir durum yaşandı. Sonucu genel topluma indirgendi. Yani ben bir vatandaş olarak üzüldüm. Toplumun, birey olmanın gerekliliklerini gitgide kaybediyoruz ve böyle şeyler yaşıyoruz. Sevgiler, saygılarla.

Olayda bu zaten, bu tarz olaylar karşısında verdikleri tepki normal değil. Amaaan deyip geçiyorlar sadece. Anlatamıyoruz bunu. Çöküyoruz ve kimse farkında değil.