Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe 66
Üstün
Evet! Anlayan biz varız ama azınlık oluyoruz artık. Başardılar. Sevgiler, saygılarla.
Artık her şey için çok geç olduğunu düşünüyorum maalesef, eski nesil elektro konserlere satanist ayini diyor. Frekans ile beyinleri yıkıyorlar diyorlar. Daha 2 gün önce olan depremi hava durumuna bağlamışlardı. Depremlere haarp gemisi yüzünden oluyor diyorlar...
Galata kulesine yansıtılan Türk mitolojisi figürlerine şeytan yapması demişlerdi.
Çiftçiler için yapılan ses dalgası cihazlarının yağmuru engellediğine hemen inanıyorlar mesela, gördükleri her videoya, teoriye inanan bir halk var maalesef.
Bunun sebebi olarak neyi gösterdiler? Gündemi pek takip edemiyorum vaktim olmuyor bu sıralar.
3 Türk vatandaşı karadağlı bir vatandaşı bıçaklayarak öldürdü.
yusufumm07 66
Üstün
Kardeşim dostum falan demiyor Deport direk bizdekiler de tam tersine
3 Türk vatandaşı karadağlı bir vatandaşı bıçaklayarak öldürdü.
Doğru, böyle bir haber vardı. Unutmuşum. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Her zamanki gibi içimizdeki sığırlar yüzünden biz de etkileniyoruz.
Ethem Efe 66
Üstün
Kardeşim dostum falan demiyor deport direk bizdekiler de tam tersine.
Bizim yapamadığımızı yapıyor minnacık yer, bravo onlara.
Kardeşim dostum falan demiyor deport direk bizdekiler de tam tersine.
Bizde suriyelileri ve arapları almaya devam edelim. Çok şükür kıbrısa taşındım orada yok Kürt Suriyeli falan.
Hüseyin ÇETİN
Becerikli
Bu başlı başına üzücü bir durum. Başka bir açıklaması yok "ÜZÜCÜ". Sevgiler, saygılarla.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkemize 10 yılı aşkın süredir ümmet kardeşi adı altında alınan, kaçak yollarla girip sigortasız su parasına çalışan, bunun yanında çalışmayıp dışarıda elini kolunu sallayarak gezen arap ve muadili yaratıklar yıllardır gençlerimizi, çocuklarımızı rahatından ediyor. Kocaelinde başı taşla ezilen bir kız vardı, bu olay başka ülkede yaşansaydı 1 tane arap kalmazdı. Her yıl bu olaya bağırıp çağırıyoruz topluca ama umursayan yok. Ben Karadağ’a hak veriyorum. Halkının teline bile değer veren ülke böyle olur.
Olayda bu zaten, bu tarz olaylar karşısında verdikleri tepki normal değil. Amaaan deyip geçiyorlar sadece. Anlatamıyoruz bunu. Çöküyoruz ve kimse farkında değil.
Karadağın vizeleri kapatmasını cidden kafaya takıyor musun? Çok aşağlık kompleksi var sende.
Ethem Efe 66
Üstün
Konu vize mi sence? Neyse yorum yapmayacağım. @Hüseyin ÇETİNKaradağın vizeleri kapatmasını cidden kafaya takıyor musun? Çok aşağlık kompleksi var sende.
Son düzenleyen: Moderatör: