Bunun sebebi olarak neyi gösterdiler? Gündemi pek takip edemiyorum vaktim olmuyor bu sıralar.

Evet! Anlayan biz varız ama azınlık oluyoruz artık. Başardılar. Sevgiler, saygılarla.

Artık her şey için çok geç olduğunu düşünüyorum maalesef, eski nesil elektro konserlere satanist ayini diyor. Frekans ile beyinleri yıkıyorlar diyorlar. Daha 2 gün önce olan depremi hava durumuna bağlamışlardı. Depremlere haarp gemisi yüzünden oluyor diyorlar...

Galata kulesine yansıtılan Türk mitolojisi figürlerine şeytan yapması demişlerdi.

Çiftçiler için yapılan ses dalgası cihazlarının yağmuru engellediğine hemen inanıyorlar mesela, gördükleri her videoya, teoriye inanan bir halk var maalesef.

Bunun sebebi olarak neyi gösterdiler? Gündemi pek takip edemiyorum vaktim olmuyor bu sıralar.

3 Türk vatandaşı karadağlı bir vatandaşı bıçaklayarak öldürdü.

Tatile gidenler oradan memnun kalıyordu. Halkı falan düzgünmüş ve bizim gibi üçkağıtçı değillermiş tabiri caizse. Neyse, bilemedim, üzüldüm.

Ülkemize 10 yılı aşkın süredir ümmet kardeşi adı altında alınan, kaçak yollarla girip sigortasız su parasına çalışan, bunun yanında çalışmayıp dışarıda elini kolunu sallayarak gezen arap ve muadili yaratıklar yıllardır gençlerimizi, çocuklarımızı rahatından ediyor. Kocaelinde başı taşla ezilen bir kız vardı, bu olay başka ülkede yaşansaydı 1 tane arap kalmazdı. Her yıl bu olaya bağırıp çağırıyoruz topluca ama umursayan yok. Ben Karadağ’a hak veriyorum. Halkının teline bile değer veren ülke böyle olur.