Olayda bu zaten, bu tarz olaylar karşısında verdikleri tepki normal değil. Amaaan deyip geçiyorlar sadece. Anlatamıyoruz bunu. Çöküyoruz ve kimse farkında değil.
Çöküyoruz hafif kaldı bu ülke çöktü çoktan. Sadece iç savaş kaldı oda yakında çıkacak planlı olarak başka şansı yok.

Konu vize mi sence? Neyse yorum yapmayacağım. @Hüseyin ÇETİN
Şimdi biz konunun alt olasılıklarını bildiğimiz için ön görüsünü yapabildiğimiz için sadece şimdiki durumu değerlendiriyorlar. Bir gün gelecek bu durumun neden olduğu bir olumsuzluğu kendileri yaşadığında umarım çok geç olmamış olur. Eşek hikayesi vardır bilirler mi bilmezler mi bilmiyorum. Eşek uzaktaki kurdu görmüş , tabi kurt uzakta demiş ki kurt değildir ya. Biraz zaman geçmiş kurt yaklaşmış , yine demiş kurt değildir ya. Derken kurt eşeğin burnunun dibine gelmiş "Ana kurt imiş ya bu" demiş. Fıkra bu kadar.

Ülkenin kurucusundan örnek vereyim : Gazi M.Kemal Atatürk Osmanlının çöküş dönemindeki yanlış politikalarını eleştirse de yapısal anlamda çözümler üretse de ailesi , arkadaşları bile ona karşı Mustafa senin dediklerin olmaz Hükümet bizi yalnız bırakmaz vs. dediler(burada osmanlı hükümetini kötülemiyorum yanlış anlaşılma olmasın Osmanlı bizim başımızın tacıdır.) .

Yani az bir kitleyiz ama yok değiliz. Sevgiler , saygılarla.

İşte sorun tam olarak bu ya, yetişen nesle bak.

Suç nesilde değil be dostum. İhtiyar dinazorlar getirdi bizi bu hâle. Toprak nasıl bir topraksa bir almadı bunları. Bu üstteki gibiler gen Z içinde azınlık. Ben Type-C nefretiyle kavrulan çok adam biliyorum. Anketlerde falan da oranları çıkıyor az çok. Genç seçmen Type-C'ye oy vermiyor.

Suç nesilde değil be dostum. İhtiyar dinazorlar getirdi bizi bu hâle. Toprak nasıl bir topraksa bir almadı bunları. Bu üstteki gibiler gen Z içinde azınlık. Ben Type-C nefretiyle kavrulan çok adam biliyorum. Anketlerde falan da oranları çıkıyor az çok. Genç seçmen Type-C'ye oy vermiyor.

Dinazorları geç onlardan kurtuluş yok zaten, ancak nesilde çok kötü şu an. Allah'a küfür etmeyi, dine kitaba küfür etmeyi havalı sanıyorlar. İnanılmaz yüksek bir küfür hakaret oranı var şu an bu yaşlarda.