Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Charles Smith Ya bak muhtemelen muhafazakarsın. Bana gelip PKK gibi bir terör örgütünü eğiten, benim milletime ve devletime ihanet eden topluluğu utanmadan bayrak yapan ortadoğu gorillerini savunma. Savunulacak tarafları yok çünkü insan değiller. Al bunu da istediğin yerde paylaşıp duyarını kas. Ama unutma ki benim dilimi kullanıyorsun, Arapça değil. Bu topraklarda yaşıyorsan hakkını ver.
AKP hükümeti de ÖSO gibi şeriatçı örgütleri besledi, silah eğitimi verdi, silah yardımı yaptı. Sen terörist mi oldun? Cevabına göre Filistin'deki insanların da terörist olup olmadığını anlamanı umuyorum.

Devletin ve milletin Osmanlı mı? Onu geçtim, isyan edenler şu anki soykırılan halklar mi? Nereden suçun bireyselliği?

Orta Doğu gorilleri demişsin ama sen de Orta Doğulusun, burada büyütüp yaşadın. Ülken ve insanın da çok farklı değil.

Banane? Ben burada Türkiye'ye saldırmayı hedefleyen bir ülkeyi gösteriyorum size. Ayrıca kendinle güzel çelişiyorsun; yok Filistin ölsün gebersin ama İsrail umrumda değil. Yok öyle yağma. Filistin'i sev sevme, umrumda değil. Adamların Filistin'den sonraki hedefleri arasında biz de varız. Neyse, seninle tartışmaya girmeyeceğim. İnsanlar orada ölen bebekler, çoluk çocuk için üzülürken, sen burada Araplaşma diyorsun. Sana daha yanıt vermem.
Bak dostum sana da yanıt vereyim. Netanyahu denen ucube günümüzün Hitler'i olarak nitelendiriliyor. Oğlunun farklı olduğunu düşünemeyiz zaten. İsrail bir terör devletidir ama ne olursa olsun Arapların hakkını savunmam ben. Ben kendi toprağımı savunurum. Suriye'ye girerek oradaki terör artıklarının ülkeme girmesini engelliyor mu hükümet? Evet, bu bir doğru davranıştır ama okyanus ötesindeki elemanlar gibi gidip başka ülkelerin içişlerine karışmak nerden çıktı? Sen kendi halkının güvenliğini yeterince sağlıyor musun ki gidip başka ülkelerdeki halkları korumaya çalışıyorsun? En yakın arkadaşımı Arap bir çete sıkıştırdı ve dayak attılar. Ertesi gün doğduklarına pişman ettim. İfademi verdim bitti olay. Bak kendi vatandaşının canı yandı bu ortadoğu gorilleri yüzünden. Bana kimi savunacağımı değil sen, kimse söyleyemez. Ben bu vatanın evladıyım. Benim sorumluluğum kendi milletime karşı, ortadoğu gorillerine karşı değil. Ben ortaokulda bu bedeviler gelmeden önce tertemiz çocuktum. Kavga etmeyi bunlar yüzünden öğrendim. Ortaokulda 2016-17 yılları arasında sadece benim okulumda 300 adet arap vardı. Ve benim de 2016-19 yılları arasında 17 tane tutanağım vardı arapları dövmekten. Beni bunlar böyle yaptı. Bir canavar yarattılarsa onunla yüzleşirler. Din kardeşim olmaları umrumda olmaz. Onların İslamiyet'i yaşadığını da düşünmüyorum. Bu kadar pis bir zihniyet İslamofobi'yi arttırır ancak. Onların haklarını ben korumam. Atalarının yediği haltı ben niye düşüneyim?

AKP hükümeti de ÖSO gibi şeriatçı örgütleri besledi, silah eğitimi verdi, silah yardımı yaptı. Sen terörist mi oldun? Cevabına göre Filistin'deki insanların da terörist olup olmadığını anlamanı umuyorum.

Devletin ve milletin Osmanlı mı? Onu geçtim, isyan edenler şu anki soykırılan halklar mi? Nereden suçun bireyselliği?

Orta Doğu gorilleri demişsin ama sen de Orta Doğulusun, burada büyütüp yaşadın. Ülken ve insanın da çok farklı değil.
AKP hükümetinin her yaptığı yanlış değildir. Ben Türk milliyetçisiyim. AKP'li olmadığımı kavramışsınızdır umarım. O hükümetin dediğine göre evet, ben terörist oldum. Ortadoğu gorillerinin dedeleri çok değil, 25 yıl önce Öcalan deden bebek katilini eğittiler. Sonucunu benim Mehmetçiğim ve aileleri çekti.

Ben kendimi Ortadoğulu olarak görmem. Tipik bir Anadolulu diyebilirsin bana. Burada yaşamam o zihniyet ve kültürde yaşadığım ve o kültürü benimsediğim anlamına gelmiyor.

Olmayan şey için canımı sıkmak istemem. Anca hayal görsünler.

AKP hükümetinin her yaptığı yanlış değildir. Ben Türk milliyetçisiyim. AKP'li olmadığımı kavramışsınızdır umarım. O hükümetin dediğine göre evet, ben terörist oldum.
Hayır, AKP'li demedim size ama kurduğunuz retorik yanlış. Dedelerinden -ki sayılı bir azınlık bu- şimdiyi suçlamak doğru değil sanki.
Ortadoğu gorillerinin dedeleri çok değil, 25 yıl önce Öcalan deden bebek katilini eğittiler. Sonucunu benim Mehmetçiğim ve aileleri çekti.
Aynı şekilde şu an -son birkaç aya kadar- İsrail'in çelik ithalatı hacminin %60~ kadarını karşılıyorduk. Petrol ihtiyacini hala karşılıyoruz, Azeri petrolleri bizim üstümüzden satılıyor İsrail'e. İsrail'e ölüm satıyoruz kısaca. Burada da bir problem yok mu sizce? Yoksa sadece ticaret mi yapıyoruz? Bana sorarsanız ha eğitim kapminda terörist yetişirip yollamışız ha petrol satmışız, mesele aynı.
Ben kendimi Ortadoğulu olarak görmem. Tipik bir Anadolulu diyebilirsin bana. Burada yaşamam o zihniyet ve kültürde yaşadığım ve o kültürü benimsediğim anlamına gelmiyor.
Peki, kendinizi nasıl tanımlıyorsanız öyle olsun.

Bak dostum sana da yanıt vereyim. Netanyahu denen ucube günümüzün Hitler'i olarak nitelendiriliyor. Oğlunun farklı olduğunu düşünemeyiz zaten. İsrail bir terör devletidir ama ne olursa olsun Arapların hakkını savunmam ben. Ben kendi toprağımı savunurum. Suriye'ye girerek oradaki terör artıklarının ülkeme girmesini engelliyor mu hükümet? Evet, bu bir doğru davranıştır ama okyanus ötesindeki elemanlar gibi gidip başka ülkelerin içişlerine karışmak nerden çıktı? Sen kendi halkının güvenliğini yeterince sağlıyor musun ki gidip başka ülkelerdeki halkları korumaya çalışıyorsun? En yakın arkadaşımı Arap bir çete sıkıştırdı ve dayak attılar. Ertesi gün doğduklarına pişman ettim. İfademi verdim bitti olay. Bak kendi vatandaşının canı yandı bu ortadoğu gorilleri yüzünden. Bana kimi savunacağımı değil sen, kimse söyleyemez. Ben bu vatanın evladıyım. Benim sorumluluğum kendi milletime karşı, ortadoğu gorillerine karşı değil. Ben ortaokulda bu bedeviler gelmeden önce tertemiz çocuktum. Kavga etmeyi bunlar yüzünden öğrendim. Ortaokulda 2016-17 yılları arasında sadece benim okulumda 300 adet arap vardı. Ve benim de 2016-19 yılları arasında 17 tane tutanağım vardı arapları dövmekten. Beni bunlar böyle yaptı. Bir canavar yarattılarsa onunla yüzleşirler. Din kardeşim olmaları umrumda olmaz. Onların İslamiyet'i yaşadığını da düşünmüyorum. Bu kadar pis bir zihniyet İslamofobi'yi arttırır ancak. Onların haklarını ben korumam. Atalarının yediği haltı ben niye düşüneyim?
Öncelikle tekrar söyleyeyim, ben askerlerimizi Gazze'ye gönderelim demedim. Diyorum ki, bu diplomatik bir yolla çözülmeli ve İsrail'in soykırımı durdurulmalıdır. Bunların yaptığı insanlığa sığmaz. Gerçekten orada ağlayan bebeklerin videoları çok üzücü ve ben kimseye boykot yapacaksın diyen bir yobaz değilim, kendi halimde takılırım. Fakat bunun bize de ucu dokunacağını anlatıyorum.

Hayır, AKP'li demedim size ama kurduğunuz retorik yanlış. Dedelerinden -ki sayılı bir azınlık bu- şimdiyi suçlamak doğru değil sanki.

Aynı şekilde şu an -son birkaç aya kadar- İsrail'in çelik ihracatı hacminin %60~ kadarını karşılıyorduk. Petrol ihtiyacini hala karşılıyoruz, Azeri petrolleri bizim üstümüzden satılıyor İsrail'e. İsrail'e ölüm satıyoruz kısaca. Burada da bir problem yok mu sizce? Yoksa sadece ticaret mi yapıyoruz? Bana sorarsanız ha eğitim kapminda terörist yetişirip yollamışız ha petrol satmışız, mesele aynı.

Peki, kendinizi nasıl tanımlıyorsanız öyle olsun.
Onlar da beni öyle görüyorlar emin olun. İsrail ticareti nedeniyle, İsrail'in müttefiki bir devlet olarak. O yüzden kısasa kısas diyor ve umrumda değil diye de ekliyorum. Canları cehenneme. Benim hakkımda da ne düşündükleri de umrumda değil açıkçası. Dik kafalı biriyim. Fikrimi kolay kolay değiştirmem. Hele ki kendimce doğru buluyorsam asla değiştirmem.

Öncelikle tekrar söyleyeyim, ben askerlerimizi Gazze'ye gönderelim demedim. Diyorum ki, bu diplomatik bir yolla çözülmeli ve İsrail'in soykırımı durdurulmalıdır. Bunların yaptığı insanlığa sığmaz. Gerçekten orada ağlayan bebeklerin videoları çok üzücü ve ben kimseye boykot yapacaksın diyen bir yobaz değilim, kendi halimde takılırım. Fakat bunun bize de ucu dokunacağını anlatıyorum.
Diplomatik yollar bizde değil, toprakları kırıştıran Birleşmiş Milletlerde. Fazla korkuyorsun bence. Ucu bize çoktan dokundu. Ticaret nedeniyle ekonomik hasar aldık yine. Toprak olarak dokunacak diyorsan, o kadar güçlü değiller. Zaten dışa bağımlı bir ülkeyiz. Tam bağımsız olduğumuzu mu sanıyorsun sen? Şu ana kadar mühimmat olsun erzak olsun satılmış, ben ne yapayım? İstersen vicdansız de ama ben gram üzülmüyorum.

Hatta ben de duyarımı kasayım ya. Irkdaşım olan Uygur Türkleri için bu kadar tepki gösterip üzüldünüz mü acaba? Sanmıyorum. Elinize videoları bile gelmiyor çünkü. Kamplar dolusu cesetler hiç aklınıza geldi mi? Kendi ırkdaşlarım için elimden bir şey gelmiyorsa, elin ortadoğu gorili için hiç gelmez ki gelse bile yardım etmem.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.