Az önce Mad Max: Furiosa filmine bakıyordum ama Netflix ve Apple TV dışında hiçbir yerde bulamadım. Film çıktığında 3. parti sitelere birkaç aya düşer zaten diyerek bekledim ama düşeceği yok gibi. :D
Bu ilan sahibi 100.000'den fazla başarılı satışa sahip, puanı ve yorumları da iyi olduğu için size de sormak istedim. 720p izlemek istemiyorum, o yüzden Netflix üzerinden almam 1080p için 300 TL fazla bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldım hocamlar.
Sistemleri farklı ve güvenilir hissettiriyor. 4 sene önce aldığım hesapta daha ilk günden sorun yaşamıştım; bunda yaşamayacağım gibi geliyor. Eğer bir sorun yaşarsam ya da üyeliğim bitince yazarım. Bir sorun yaşamazsam ise 100 TL'ye mükemmel.

Son düzenleyen: Moderatör:

Az önce Mad Max: Furiosa filmine bakıyordum ama Netflix ve Apple TV dışında hiçbir yerde bulamadım. Film çıktığında 3. parti sitelere birkaç aya düşer zaten diyerek bekledim ama düşeceği yok gibi. :D
Bu ilan sahibi 100.000'den fazla başarılı satışa sahip, puanı ve yorumları da iyi olduğu için size de sormak istedim. 720p izlemek istemiyorum, o yüzden Netflix üzerinden almam 1080p için 300 TL fazla bence.
Vodafone kullanıyorsanız, 3 ay ücretsiz Netflix veriyor.

Geç olacak ama bir bilgi vereyim İtemsatış üzerinden bir şey alacağınız zaman kayıt alın, eğer satın alımı yaparken kaydınız bulunursa bir sorun çıktığında satıcı destek vermediği takdirde destek ile iletişime geçebilirsiniz.