Çok güzeldi, keşke night City'nin efsaneleri ölmeyebilse.

Amazon Prime - invincible (animasyon)

Birisi bana sıkıcı demişti o yüzden ön yargım var ama bakacağım.

Bu platformlardaki anime sayısı kısıtlı, korsanda dâhâ çok Türkçe'ye çevrilmiş anime mevcut.

İndirip izlemek için, ileride buradaki listeyi bitirince korsandan devam edeceğim mecbur.

İndirip izlemek için, ileride buradaki listeyi bitirince korsandan devam edeceğim mecbur.

IDM gibi uygulamalar ile gene indirebilirsiniz, illa Netflix'ten indirmenize gerek yok yani.

Night City'nin olayı o, bir şeyleri kaybetmeden istediğini kazanamazsın veya nerde durman gerektiğini bilmezsen diyelim.
Direkt aksiyona giriş yapmıyorlar, karakterin fiziksel ve psikolojik gelişimini gösteriyorlar.
Sabır isteyen bir seri ama değiyor.
Bazı oynatıcılar da indirmeyi destekliyor korsanda, gdrive ve sibnet üzerinden çok indirdim.

Night City'nin olayı O, bir şeyleri kaybetmeden istediğini kazanamazsın veya nerede durman gerektiğini bilmezsen diyelim.

Aynen. PC açsa plc oynayacağım adam Smasher'ı çok merak ediyorum. Plc tam bir genişleme paketi ingilizcesi neydi unuttum.

Direkt aksiyona giriş yapmıyorlar, karakterin fiziksel ve psikolojik gelişimini gösteriyorlar.
Sabır isteyen bir seri ama değiyor.

Bana sıkıcı diyene hitap etmiyormuş o zaman, o hızlı girişlerden yana.

Bazı oynatıcılar da indirmeyi destekliyor korsanda, gdrive ve sibnet üzerinden çok indirdim.

Gelen öneriler bayağı iyi korsana ihtiyaç duymuyorum şimdilik.

IDM gibi uygulamalar ile gene indirebilirsiniz, illa Netflix'ten indirmenize gerek yok yani.
İndiriyorum güzel gibi.

Torrent bile açıyor gelişmiş uygulamalardan.

Aynen. PC açsa plc oynayacağım adam Smasher'ı çok merak ediyorum. Plc tam bir genişleme paketi ingilizcesi neydi unuttum.
Zamanı gelince oynarsın, acele etme. 😀
Bana sıkıcı diyene hitap etmiyormuş o zaman, o hızlı girişlerden yana.
Olabilir, zamanla topluyor seri.
Gelen öneriler bayağı iyi korsana ihtiyaç duymuyorum şimdilik.
10-20 tane yapımın lisansını aldılarsa anime kategorisinde izlemen gereken bilmem kaç katı anime var. 😀

Ana karakteri beni çekmişti.

Zaten fansublar direk arşiv halinde veriyor. 1 sezonu komple indirebiliyorsun. @5707 hocam hatta indirin buradan direk bölümlerin hepsi mevcut.

Alternatif olarak dororo önerebilirim mutlaka izlenmesi gereken bir seri.

Ana karakteri beni çekmişti.

Zaten fansublar direk arşiv halinde veriyor. 1 sezonu komple indirebiliyorsun. @5707 hocam hatta indirin buradan direk bölümlerin hepsi mevcut.

Alternatif olarak dororo önerebilirim mutlaka izlenmesi gereken bir seri.
Teşekkür ederim, animenin konusu güzelmiş.

Komi Can't Communicate vardı, sanki o güzel bir animeydi. Tatlış, hoş bir havası var.

Çerezlik, güzel bi' animeydi. Öylesine bakınırken denk gelmiştim, hemencecik bitirmiştim ilk sezonu. İkincisini bekliyoruz.

Aklımda en çok, uyuşuk hâliyle Otori kaldı:

Çerezlik, güzel bi' animeydi. Öylesine bakınırken denk gelmiştim, hemencecik bitirmiştim ilk sezonu. İkincisini bekliyoruz.

Aklımda en çok, uyuşuk hâliyle otori kaldı:

Kadın karakterleri tam aşk ya. Bayağı hoşuma gidiyor bu serinin karakterleri. Bitirmedim yarım bıraktım başlayacağım tekrar.