Netgsm NetGSM deneyimlerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darth Maul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 7B

Henüz hat yeni elime ulaştı. Birazdan fırsat bulursam tarife vesaire seçip aktifleştireceğim.

Herhangi bir yerden geçmedim, ikinci hat olarak sıfırdan başvurdum. Diğerini de yakında kapatacağım .

Ciddi misin, umarım mağdur etmez bizi ya .

Peki kaynak var mı?

Hocam attığım linkleri iyice inceleyin şikayetçi olan insanlar var ayrıca bu operatörü bende beğeniyordum ve destekliyordum çevremde kullananlar da vardı ve şikayetçiydiler Turkcell'de çeken hat Netgsm'de daha yavaş çekiyordu üstüne birçok konuda SMS sorunu yaşadılar bende az önce biraz gezdim de mağdur olan çok insan var ve bu operatörden soğudum ayrıca sahibini de araştırınca malum partiden olduğunu öğrendim size tavsiyem hattınız zaten taahhütsüz Turkcell'de Türk Telekom'da ve Vodafone'da bazen 1 haftalığına çok uyguna tarifeleri oluyor onları takip edin yakalayınca geçersiniz tabii Netgsm'de sorun yaşama şansınız olduğu gibi belki de sorunsuz bir deneyim yaşama şansınız da var.

Aktivasyonu yaptım artık, yarın kullanıma açılacakmış. Bi' defa girdik bu işe artık, umarım mağdur olmam. Sosyal medya kullanmıyorum zaten, kullandığım banka da destekleniyormuş, malum partiden olması hoş olmadı ya ama öğrenci adamız n'apalım ki ?

Ben kullanıyorum ayın 1 ine sabitlediler faturamı 10 da başvurduğum için 20 günlük kullanımda 64 lira ödedim 100 TL faturam.

Herhangi bir SMS sıkıntısı yaşamadım aksine kumar SMS'leri hiç gelmiyor artık.

Umarım ben de memnun kalırım, çekim gücü nasıl peki? Speedtest sonuçları nasıl geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…