Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Bence taahhütlü bir pakete geçiş yapın. Gigafiber almadığınız sürece taahhütsüz hizmet aldığımız firmalar fiyatı tozutuyor.
yoten
Uzman
Bence taahhütlü bir pakete geçiş yapın. GigaFiber almadığınız sürece taahhütsüz hizmet aldığımız firmalar fiyatı tozutuyor.
Taahhütlü paketlerde acayip pahalı.
İtachi Uchiha
Yetkin
Altyapınız en fazla ne kadar hız destekliyor?
- Makaleler
- 3
İstediğiniz hız ile altyapınızı söylerseniz paket bulabiliriz.
yoten
Uzman
54 Mbps hız destekliyor. Ben Netspeed'te 100 Mbps paketi 50 Mbps sabitleyip kullanıyorum şu an.
İtachi Uchiha
Yetkin
54 Mbps hız destekliyor. Ben Netspeed'te 100 Mbps paketi 50 Mbps sabitleyip kullanıyorum şu an.
Uzun vade içerisinde bu paket avantajlı olur.
- Makaleler
- 3
Altyapı vdsl mi?
Bilgilendirme yapıldı aslında. Bana fiyatlarda güncelleme olacağına dair mesaj geldi. Bütün sitelerde haberi yapılmıştı. Muhtemelen gözünüzden kaçtı. Yapılacak zam sonrası 449 liradan yıllık üyelik aldım. En azından bir yıl da olsa oluşabilecek paket zamlarından ve olası port zamlarından kurtuldum.
yoten
Uzman
Evet VDSL.
Bilgilendirme yapıldı aslında. Bana fiyatlarda güncelleme olacağına dair mesaj geldi. Bütün sitelerde haberi yapılmıştı. Muhtemelen gözünüzden kaçtı. Yapılacak zam sonrası 449 liradan yıllık üyelik aldım. En azından bir yıl da olsa oluşabilecek paket zamlarından ve olası port zamlarından kurtuldum.
Gözümden kaçmış olabilir hocam, biraz araştırdım da her yıl bu zamanlarda zaten zam geliyormuş.
Uzun vade içerisinde bu paket avantajlı olur.
Çok sağ olun hocam bir bakayım ben.
Yeni konular
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-