Netspeed vs Turknet

ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Önceki evimde Gigafiber TurkNet kullanıyordum, şimdi iki firmada da altyapı sorgulayınca sonuçlar böyle. Netspeed’e geçersem TurkNet’i özletir mi yoksa daha iyi mi derim? İkisinde de Gigafiber beklemiyorum zaten. 1000 Mbps ile 100 Mbps farkı fazla.

Türk Telekom ve Superonline altyapı var, Superonline geldi ancak benim daireme olmuyormuş Superonline.

Netspeed 200 Mbps=600 TL (30 Upload)
Turknet 100 Mbps=500 TL (20 Upload)
Netspeed 100 Mbps=320 TL (20 Upload)

Dosya Ekleri

• IMG_0235.webp
    197,1 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_0234.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 139
1 yıldan fazla TurkNet kullandım ardından Netspeed'e geçtim yaklaşık 2 yıldır VDSL altyapıda müşterileriyim. 1 ay önce Telekom altyapısında fiber internete geçtim yine Netspeed kullanarak ve iki altyapıda da sorun yaşamadım.
Müşteri hizmetleri ulaşılabilir ve oldukça ilgili, bir sorun olsa dahi hemen çözüyorlar.
Şahsi tercihim ve önerim Netspeed.

Bu arada Netspeed sitesi üzerindeki fiyatlandırmalar ilk ay fiyatları, sonraki aylarda 100MBPS 450+50 modem kirası şeklinde, 200MBPS fiyatını bilmiyorum maalesef, arayıp öğrenebilirsiniz. Ama yıllık ödeme yaparsanız indirimlerle birlikte oldukça ucuza geliyor.

Hocam 5 ms’den vs. geçince aşırı fark eder mi? Yıllardır GigaFiber kullanıyorum. Genel olarak, avrupa sunucularında vs. de iyi mi? 70 ms. diyorlar bazıları.

Netspeed 50 TL modem kirası ile 380 liraya denk geliyor, bizim şirkete alırsak 374 TL'ye (modem dahil ) 6 ay sabit fiyat garantisi ile hizmet alabilirsin, bazı eksiklerimiz olsa da fiyat garantisi ile çok daha cazip.

Netspeed 50 TL modem kirası ile 380 liraya denk geliyor, bizim şirkete alırsak 374 TL'ye (modem dahil ) 6 ay sabit fiyat garantisi ile hizmet alabilirsin, bazı eksiklerimiz olsa da fiyat garantisi ile çok daha cazip.
200 Mbps mi almalıyım 100 Mbps mi? 100 Mbps ile ping değerlerinde değişiklik olur mu?

200 Mbps mi almalıyım 100 Mbps mi? 100 Mbps ile ping değerlerinde değişiklik olur mu?

Hayır onun ping ile alakası yok. Eğer sürekli bir şey indirmeyeceksen 100 al. Ha eğer 200 Mbps'ye 600 lira vereceksen 1000 lira ver direk 1GB verelim sana.

100 Mbps paketini alıyorum, umarım memnun kalırım

Netspeed’i bağlattım ve ethernet bağlatamayacağım, modem tam kabloların oradaymış yani çıktı WI-FI sdaptör umarım WI-FI ile aşırı hız kaybı yaşamam ama yaşarım yüksek ihtimal yakın değil odam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…