Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Foruma resmen giriş sağlayamıyoruz. Ne zaman bildirimleri açmak istesem ömrümden en az 2 dakika kayıp veriyorum. Forum saatlerce hatta günlerce erişim dışı kalabiliyor. Bence forumun iyiliği için bu markadan ayrılık gerçekleşmeli.

İnanın evimdeki veya okulumdaki sunucuyla daha iyi hizmet sağlardım.

Hatta şu anda bu konuyu açarken şöyle bir şey yaşandı;

Screenshot_2026-06-11-19-11-26-009_org.mozilla.fennec_fdroid.webp

@Barış @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Artı 31 Eksi
Arkadaşlar veri merkezine kayyum atandığı için böyle bir durum var. En fazla bir ay içinde sorun çözülmüş olacak. Zaten çalışmalara başladık 🙏
Kayyum ne zaman atandı? Bu en az bir yıldır böyle. Saçma sapan bahaneler sunuyorlar hep. Kayyum ile uzaktan yakından alakası yok.

Mesela Hasan profilinde bir flood yayımlamış. @Hasan Merkit

Eleştiri flood okurken bile hatayı yedik.

Screenshot_20260611_193859_Chrome.webp

Adamların gelir tekneleri bu site, neden kendi işlerine bilerek çomak soksunlar ki? Düzeltmek için gerekli adımlar atılmıştır.
1 yıldır bu lanet olası gereksiz adımlar atılmadı. Ben bu siteye her girişimde 10 dakika beklemek zorunda değilim. 1 yıldır çözülmediyse çözülmez.

Açıkçası kimse kusura bakmasın. Arka planda ne yapıyorlar bilmiyorum çünkü hiçbir şey yapıldığını görmedim. @Barış'ın alanı olmamasına rağmen siteyi bu ana kadar ayakta tutmayı başardı. Arka planda yaptığı kodlamalar ve eklentiler ile sitenin kalkınmasını sağladı. Yöneticimize bir kez daha teşekkür ederiz. Yer sağlayıcılık bile yaptı adam...

Onun işlevselliği olmasaydı eğer günler belki haftalarca site kapalı kalacaktı.