Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Foruma resmen giriş sağlayamıyoruz. Ne zaman bildirimleri açmak istesem ömrümden en az 2 dakika kayıp veriyorum. Forum saatlerce hatta günlerce erişim dışı kalabiliyor. Bence forumun iyiliği için bu markadan ayrılık gerçekleşmeli.

İnanın evimdeki veya okulumdaki sunucuyla daha iyi hizmet sağlardım.

Hatta şu anda bu konuyu açarken şöyle bir şey yaşandı;

Screenshot_2026-06-11-19-11-26-009_org.mozilla.fennec_fdroid.webp

@Barış @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Artı 32 Eksi
Artıladım, cidden ilgisiz bir firmaymış. Site sahibi olsam çoktan anlaşmayı feshedip daha profesyonel, daha iyi sunucu firmaları ile anlaşırdım.

Netvay'e bir bardak soğuk su. Profilinde de tepkimizi göstermiştik. Her ne kadar silseler de, baskılamaya calışsalar da.

Arkadaşlar veri merkezine kayyum atandığı için böyle bir durum var. En fazla bir ay içinde sorun çözülmüş olacak. Zaten çalışmalara başladık 🙏
Mutlak butlan mı çıktı başkan, bu nasıl açıklamadır böyle..

Netvay'e bir bardak soğuk su. Profilinde de tepkimizi göstermiştik.
Gelsinler silebiliyorsalar benim profildeki mesajı silsinler. Moderatör kimliğim var diye çok uzun süre sustum neyse dedim. En sonunda üye kimliğim ile olan isyanımı modluk falan tutmadı.

İki yıldır bir sorunu çözemiyorsalar, işi hosting olmayan yöneticimiz siteyi çok daha iyi koruyabiliyorsa demek ki hiç çaba göstermiyorlar diye bakarım.

Kayyumu da boş verin, bir hosting firması birçok olağanüstü durum senaryosunu değerlendirerek çalışmalı.

Diğer sitelerin Techolay kadar çöktüğünü gördünüz mü? Diğer siteler belki bizden daha fazla saldırı yiyordur. Benim evde kurduğum site bile saldırı yerken daha sağlam ayakta kaldı.

Yazdıklarımı da 19 Mayıs'tan düne kadar bile görmediler. Siteye ziyaretçi olarak bile bakmamışlar. Resmen çalışıyorsa elleme ve kontrol etme mantığı.

Açıkçası kimse kusura bakmasın. Arka planda ne yapıyorlar bilmiyorum çünkü hiçbir şey yapıldığını görmedim. @Barış'ın alanı olmamasına rağmen siteyi bu ana kadar ayakta tutmayı başardı. Arka planda yaptığı kodlamalar ve eklentiler ile sitenin kalkınmasını sağladı. Yöneticimize bir kez daha teşekkür ederiz. Yer sağlayıcılık bile yaptı adam...

Onun işlevselliği olmasaydı eğer günler belki haftalarca site kapalı kalacaktı.
@Barış alanı olmamasına rağmen tüm bunları yapıyorsa cidden takdir edilesi bir hareket. Alanı olup da gerekli hareketlerde bulunmayanlar utanır mı bilmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Barış alanı olmamasına rağmen tüm bunları yapıyorsa cidden takdir edilesi bir hareket. Alanı olup da gerekli hareketlerde bulunmayanlar utanır mı bilmem.
Bu süreçte neredeyse hiç bilgim olmadan CF WAF tarafını öğrendim, hatta WAF tarafında saldırı anında otomatik açılan kurallar geliştirdim. Onlar olmasa ne olurdu bilemiyorum.

Bu süreçte neredeyse hiç bilgim olmadan CF WAF tarafını öğrendim, hatta WAF tarafında saldırı anında otomatik açılan kurallar geliştirdim. Onlar olmasa ne olurdu bilemiyorum.
Hocam bende eski bir Acer var 2 GB RAM'li NetVay'den daha iyi iş görür sunucu yapın site hızlanır :D

64 MB ekran kartlı modeldi ama ben 128 MB'ye yükselttim bu da kıyağım olsun :D