Detaylar
Kim cevapladı?Pazar günü aldığım hizmetin hemen açılmasını beklemezdim ben sanırım. Akşama kadar açılır.
Canlı destek üzerinden iletişim kurmaya çalıştım lakin dönüş alamadım. Buradan dönüş alamazsam destek talebi oluşturacağım.
Bugün pazar olduğunu unutmuşum. Akşamı bekleyeceğiz artık.Pazar günü aldığım hizmetin hemen açılmasını beklemezdim ben sanırım. Akşama kadar açılır.
Son düzenleyen: Moderatör:
Teknik destek her her firmada destek talebi üzerinden alınır. Ben de 1 yıla yakındır bu firmadan VDS alımı yapıyorum kısa sürede ticket üzerinden dönüş yapıyorlar.Canlı destek üzerinden iletişim kurmaya çalıştım lakin dönüş alamadım. Buradan dönüş alamazsam destek talebi oluşturacağım.
Manuel kurulum mu kaldı? WHMCS 5'te bile WHM modülü var. Sistemsel bir hata olmuştur muhtemelen. Panellerini ve vmware modüllerini kendileri geliştiriyorlar.Pazar günü aldığım hizmetin hemen açılmasını beklemezdim ben sanırım. Akşama kadar açılır.
Alırken alan adı uzantısı seçilmemiş, seçmemi istediler. Hizmet şuan aktif.
Merhaba,
Tüm sistem otomatik olarak çalışmaktadır. Beklediğiniz için ne yazık ki özür dileriz. Bu gibi durumlarda internet sitemizden destek talebi oluşturmanız, daha hızlı sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Bekleme sebebiniz, hosting hizmeti alırken mevcut alan adım var sekmesini seçtiğinizi görüyor ve alan adınızın "alanadiniz.com" olması gerekirken "alanadiniz" şeklinde belirtildiğini fark ediyorum.
Bağlantı kurmanız sonucunda, dakikalar içinde düzenleme yapılmış olup aktivasyon sağlanmıştır.
İyi çalışmalar.
Tüm sistem otomatik olarak çalışmaktadır. Beklediğiniz için ne yazık ki özür dileriz. Bu gibi durumlarda internet sitemizden destek talebi oluşturmanız, daha hızlı sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Bekleme sebebiniz, hosting hizmeti alırken mevcut alan adım var sekmesini seçtiğinizi görüyor ve alan adınızın "alanadiniz.com" olması gerekirken "alanadiniz" şeklinde belirtildiğini fark ediyorum.
Bağlantı kurmanız sonucunda, dakikalar içinde düzenleme yapılmış olup aktivasyon sağlanmıştır.
İyi çalışmalar.
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-