Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Sabır kolay iş değil.Bir süredir site çok yavaş. Ne zaman düzelecek bu?
Sorunu net olarak biz de bilmiyoruz ama benim tahminim 130 tane eklenti olması. Öksürme eklentisi var mesela, forumda biri öksürdüğü zaman yönetime haber veriyor.
Düzeliceğiz be usta, we are clean. o7
- Makaleler
- 14
PHP biliyorum ama maalesef o kişi ben değilim. Ama aklımda olsun. Güvenilir ve iyi bilen birine denk gelirsem iletişime geçeceğim.PHP kodlamayı bilen birini istihdam ettiğimiz zaman.
Kesinlikle katılıyorum.
Ben sizi Flarum forumlarında da görüyorum. Saf PHP ile tarayıcı tespit sistemi yazdım. Ancak hem Flarum hem de XenForo tarafında eklentiye dönüştürmeliyim. Flatuk konusunda bir sorun yok. Ancak XenForo'ya hiç hakim değilim ve lisansım yok. Sakıncası yoksa ve local ağda deneme yaptığınız bir XenForo kurulumunuz varsa benle iletişime geçebilir misiniz?
Son düzenleme:
Canepe
Uzman
XenForo'yu local'de çalıştırmanın yolu nulled kullanmak, [email protected] bu mail adresi ile iletişime geçebilirsiniz.Ben sizi Flarum forumlarında da görüyorum. Saf PHP ile tarayıcı tespit sistemi yazdım. Ancak hem Flarum hem de XenForo tarafında eklentiye dönüştürmeliyim. Flatuk konusunda bir sorun yok. Ancak XenForo'ya hiç hakim değilim ve lisansım yok. Sakıncası yoksa ve local ağda deneme yaptığınız bir XenForo kurulumunuz varsa benle iletişime geçebilir misiniz?
- Makaleler
- 14
Size telefon numaramı mail gönderiyorum. Hem Flarum hem de XenForo için işletim sistemi tespit konusunda çalışmaya başlayalım.
Sunuculardan kaynaklanıyor sorun sanırım birde site muhteşem şekilde büyüyor daha iyi sunucu gerekiyor her seferinde.Bir süredir site çok yavaş. Ne zaman düzelecek bu?