Daffy Duck
Üstün
Bir süredir site çok yavaş. Ne zaman düzelecek bu?
Forum sitelerinin çoğu böyle. Tamamen çözülmez diye düşünüyorum.Bir süredir site çok yavaş. Ne zaman düzelecek bu?
Yoo, Technopat gayet hızlı mesela şu anda. Ki bizden 10 kat daha fazla trafiği olduğu halde. Bize geliştirici lazım.Forum sitelerinin çoğu böyle. Tamamen çözülmez diye düşünüyorum.
Yaşanılan sorun ne tam olarak? DB'mi şişkin? Server taraflı bir sorun mu?Yoo, Technopat gayet hızlı mesela şu anda. Ki bizden 10 kat daha fazla trafiği olduğu halde. Bize geliştirici lazım.
Sorunu net olarak biz de bilmiyoruz ama benim tahminim 130 tane eklenti olması. Öksürme eklentisi var mesela, forumda biri öksürdüğü zaman yönetime haber veriyor.Yaşanılan sorun ne tam olarak? DB'mi şişkin? Server taraflı bir sorun mu?
Hocam ben de XenForo tabanlı bir foruma sahibim fakat 130 eklenti sizce çok fazla değil mi? Bunlar eğer xenforo.com üzerinden temin edildiyse bütçe nasıl dayanır?Sorunu net olarak biz de bilmiyoruz ama benim tahminim 130 tane eklenti olması. Öksürme eklentisi var mesela, forumda biri öksürdüğü zaman yönetime haber veriyor.