Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Vatan Bilgisayar'dan kutusu açılmamış orijinal uydu alıcısı aldım kutu fatura her şey elimde sizce gitmeli miyim değişime.
Hemen hemen 15-20 gün oluyor YouTube'u daha önce açmamıştım yeni açtım ve uzun bir dizi (2 saatlik) izlemeye çalıştım. YouTube'da her 10 veya 20 dakikada bir donuyor. Diziyi tam izlemek mümkün değil, o video ile mi alakalı diye merak edip başka bir video açtım aynısını onda da yaptı. 3 dakikalık bir şarkı klibi açtım, onun da 1.5-2. dakikasında donmaya başladı.

Donma problemi sürekli var. İnternet hızı ile alakası yok çünkü telefonda izlemeyi denedim sıkıntı yok, bilgisayarda sıkıntı yok, uyduda sıkıntı var.
Uydu kablolu (Ethernet) ile bağlı, yani bu sayede kopma vs. olmuyor. Kablo da sağlam, yeni kablo çektim, cihaz ile de kontrol edildi, bana mısın demiyor. Donma sorunu şöyle başlıyor: Bahsettiğim gibi bir süre sonra yüklenme işareti geliyor ve yüklenme işareti hiç gitmiyor, 10 dakika bekledim. İnternet de var, bağlı gözüküyor. Yüklenme olmuyor biraz daha beklediğimde videodan atıyor, oynatmayı bırakıyor.

Bu sorunun çözümü nedir? Tüm güncellemeler yapılmış durumdadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sadece sürümü bir kontrol edebilirsiniz iyi olur. Emin olmak için. Buradakiyle cihazınızdakini karşılaştırın.

Evet bu sürüm kurulu. Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyeceğim.

Maalesef fabrika ayarlarına dönmek te bir işe yaramadı. Kanalları bile sıralamadan tekrar YouTube'a döndüm ama hala videoda donma yapıyordu. Kalite ayarlarını değiştirdim düşük/orta/yüksek denedim bana mısın demiyor. Hiçbir şekilde donma problemi çözülmüyor.
Fabrika ayarlarına dönerken en alttaki seçeneği seçtim "4 bölümüde sil" seçeneğini seçtim ama bırakın düzelmeyi YouTube'daki arama geçmişim bile duruyordu. Yani fabrika ayarlarının YouTube'u kapsadığını düşünmüyorum.

Arkadaşlar öncelikle neler yaşadığımı anlatayım. Arkadaşın attığı sürümü kurdum hiçbir değişiklik olmadı. Fabrika ayarlarına döndüm yine bir şey değişmedi. En son Vatan Bilgisayar'ın yolunu tuttum. Yaşananları anlattım, onlarda en fazla 20 iş günü içinde tamir edileceğini eğer ithalatçı firma (Next) i bulamazlarsa teslim edeceğimiz yeri söyleyip oraya teslim etmemiz gerektiği söylendi. Ama buna gerek kalmadı 20 iş günü dahi sürmedi 5 iş gününde uydunuz hazır diye mesaj geldi. Uyguladıkları tamir ise yazılım güncelleştirmesi. Tabii bu tamir ücretsizdi çünkü geldiğinden beri bu şekildeydi ve garanti kapsamındaydı. Sonuç olarak bugün 2 saatlik bir videoda ne donma ne takılma olmadan sorunsuzca izledim. Vatan Bilgisayar'a güvenebilirsiniz, güvenilir bir yer olduğunu söyleyebilirim.
Sadece sürümü bir kontrol edebilirsiniz iyi olur. Emin olmak için. Buradakiyle cihazınızdakini karşılaştırın.

Evet bu sürüm kurulu. Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyeceğim.

Maalesef fabrika ayarlarına dönmek te bir işe yaramadı. Kanalları bile sıralamadan tekrar YouTube'a döndüm ama hala videoda donma yapıyordu. Kalite ayarlarını değiştirdim düşük/orta/yüksek denedim bana mısın demiyor. Hiçbir şekilde donma problemi çözülmüyor.
Fabrika ayarlarına dönerken en alttaki seçeneği seçtim "4 bölümüde sil" seçeneğini seçtim ama bırakın düzelmeyi YouTube'daki arama geçmişim bile duruyordu. Yani fabrika ayarlarının YouTube'u kapsadığını düşünmüyorum.

Arkadaşlar öncelikle neler yaşadığımı anlatayım. Arkadaşın attığı sürümü kurdum hiçbir değişiklik olmadı. Fabrika ayarlarına döndüm yine bir şey değişmedi. En son Vatan Bilgisayar'ın yolunu tuttum. Yaşananları anlattım, onlarda en fazla 20 iş günü içinde tamir edileceğini eğer ithalatçı firma (Next) i bulamazlarsa teslim edeceğimiz yeri söyleyip oraya teslim etmemiz gerektiği söylendi. Ama buna gerek kalmadı 20 iş günü dahi sürmedi 5 iş gününde uydunuz hazır diye mesaj geldi. Uyguladıkları tamir ise yazılım güncelleştirmesi. Tabii bu tamir ücretsizdi çünkü geldiğinden beri bu şekildeydi ve garanti kapsamındaydı. Sonuç olarak bugün 2 saatlik bir videoda ne donma ne takılma olmadan sorunsuzca izledim. Vatan Bilgisayar'a güvenebilirsiniz, güvenilir bir yer olduğunu söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Çözüm