Makaleler
104
Yer
İstanbul
Berbat bir macOS yazılımı var! İlk inen sürümde sanal dosya özelliği yokmuş. Uygulamalar altından çöpe taşıyıp sanal dosya destekleyen sürümü indirdim, o da çöküp durdu.

En son yarın yayına girmesi gereken 5060 Ti sunumumu bozdu. Yedeği yoksa yeniden çekicem sunumu.

1744748490169.webp

Son düzenleme:
Aslında ben uzun süre kullandım bir sorun yaşamadım 1 senedir. Siz hangi sürümde kullanıyordunuz? Veya şöyle sorayım, hangi sürümleri kullandınız?

Aslında ben uzun süre kullandım bir sorun yaşamadım 1 senedir. Siz hangi sürümde kullanıyordunuz? Veya şöyle sorayım, hangi sürümleri kullandınız?
En son sürüm ne ise onun client'ını yükledik sitesinden. Zaten Beta sürüme geçmeye kalkınca onda da hata verdi. Buna eşek emanet edenin aklından şüphe ederim!

macOS kullanıcıları azsa sizin gibi hatayla karşılaşan olmamış demek ki. Olsaydı bu durum bildirilir ve çözülürdü. Servisin kendisi güzel, uygulaması da dediğim gibi macOS kullanıcı azlığından kaynaklı olabilir. Fark edilmiş olsa düzeltilirdi.

macOS kullanıcıları azsa sizin gibi hatayla karşılaşan olmamış demek ki. Olsaydı bu durum bildirilir ve çözülürdü. Servisin kendisi güzel, uygulaması da dediğim gibi macOS kullanıcı azlığından kaynaklı olabilir. Fark edilmiş olsa düzeltilirdi.
Aslinda Linux tarafinda da pek sevilir bu bey abiler, sasirdim acikcasi konuyu gorunce.