Detaylar
Kim cevapladı?RockyHighway79
Üstün
İade yapamıyorum. 30 GB indirmeye değer mi? Nasıl oyun sizce? Kendisi NFS tarihinin en kötü puanlamasına sahip oyun.
Değmez, çok kötü oyun. Oyunda drift atmak dışında hiçbir şey zevkli değil.
Winner
Üstün
Neden?
Hikayesi nasıl peki?Değmez, çok kötü oyun. Oyunda drift atmak dışında hiçbir şey zevkli değil.
Kötü diyen neye göre kötü dedi bilmiyorum ama kendisi 3 tane karakter barındıran ve offroad, drag, drift, race ve cop escape gibi seçenekler sunan bir oyun kendisi. Oyunu 4 defa bitirdim. Tavsiye ederim. En fazla deneyip silersin.
İade yapamıyorum. 30 GB indirmeye değer mi? Nasıl oyun sizce? Kendisi NFS tarihinin en kötü puanlamasına sahip oyun.
Oyundaki araç yükseltmeleri kutular içinden çıkıyor diye duymuştum. Zamanında o yüzden bayağı eleştirilmişti.
Zaten iade edemiyorsun, oynayıp dene bence belki seversin.
Oyundaki araç yükseltmeleri kutular içinden çıkıyor diye duymuştum. Zamanında o yüzden bayağı eleştirilmişti.
Kutu değil hocam. Bir yarış veya etkinlik yaptığında sana son kısımda 3 kart veriyor. Birisini seçip alıyorsun, ister al kullan istersen sat ya da dönüştür. Bir de yükseltme yerleri falan var. O kartları satın alıp basabiliyorsun istersen de jetona çevirdiğin kart ile yeni sınıf bir kart seçebiliyorsun. Elbette herkes bunu sevmez.
RockyHighway79
Üstün
Oyunu 3 saat civarı oynamıştım; hiç içimi açmamıştı hikayesi. Cins cins konuşan, ruhsuz yan karakterlerle dolu oyun. Siz zaten iade edemiyorsunuz, o yüzden indirip denemekten zarar gelmez ama muhtemelen 1-2 saat oynadıktan sonra sıkılıp kapatırsınız.
Oyunun metası düşük olsa da keyifli diyebilirim. Özellikle NFS serisinde Forzaya en benzeyen oyun bu. Bence dene.