Ses kartı almam gerekiyor çünkü yeni aldığım IEM kulaklığım cızırtı yapıyor. İki ses kartı arasında kaldım. Çünkü NK1 Max aldım ve onda AMP olduğu için Windows sesini %2'ye çekmek zorunda kaldım, bu da kontrolümü çok azalttı. Serviste sorunlu çıktı ürün ama iade edeceğim. Şu anda bu ampsız iki model arasında kaldım. Sizce hangisi neden alınmalı?

Ses kartı almam gerekiyor çünkü yeni aldığım IEM kulaklığım cızırtı yapıyor. İki ses kartı arasında kaldım. Çünkü NK1 Max aldım ve onda AMP olduğu için Windows sesini %2'ye çekmek zorunda kaldım, bu da kontrolümü çok azalttı. Serviste sorunlu çıktı ürün ama iade edeceğim. Şu anda bu ampsız iki model arasında kaldım. Sizce hangisi neden alınmalı?
Daha yüksek modelden daha alta geçmek mantıklı mı? Bence nk1 max için değişim yaptır. Bana gelen nk1 max sorunsuz çalışıyor. Gönderilecek ürün de öyle olur muhtemelen. AMP olması her zaman daha iyi.

Daha yüksek modelden daha alta geçmek mantıklı mı? Bence NK1 Max için değişim yaptır. Bana gelen NK1 Max sorunsuz çalışıyor. Gönderilecek ürün de öyle olur muhtemelen. AMP olması her zaman daha iyi.

Evet doğru diyorsun ama Windows sesi %2'ye çekmem gerekti, bu da genel ses kontrolümü çok azalttı. Normal jaktan anakarta takınca bile %30 civarına çekmem gerekiyor.

Fark etmez. Ayni kalibredeler. Fakat Kiwi Ears'in marka bilinirligi daha iyi. Ben Kiwi Ears alirdim.
Peki benim NK1 maxte yaşadığım bu sesi %2 de kullanma durumu çıkış gücü yüksek olduğundan kaynaklımı ?

Linkteki üründe bu ses kısma durumu devam eder mi? 30+30 diyor çünkü normal MW'ye yakın.

Linkteki üründe bu ses kısma durumu devam eder mi? 30+30 diyor çünkü normal MW'ye yakın.
Bence mw degeri yakin oldugundan dolayi devam etmez.

Evet doğru diyorsun ama Windows sesi %2'ye çekmem gerekti, bu da genel ses kontrolümü çok azalttı. Normal jaktan anakarta takınca bile %30 civarına çekmem gerekiyor.

Peki benim NK1 maxte yaşadığım bu sesi %2 de kullanma durumu çıkış gücü yüksek olduğundan kaynaklımı ?
Iem hangi model? Ben nk1 max ile 60-90 arası dinliyorum iemlerimi. %2 çok absürt bir rakam

Kiwi 60 nicehck 63mw, 32ohmda. Zaten aynı gücü veriyor ikisi de. Sendeki arızalı olduğu için 2%ye çekmen gerekmiş. Yoksa düzgün çalışan kiwi ve hck hemen hemen aynı güçle sürecek kulaklıklarını.

Son düzenleme:
IEM hangi model? Ben NK1 Max ile 60-90 arası dinliyorum IEM'lerimi. %2 çok absürt bir rakam.

Kiwi 60 nicehck 63MW, 32ohmda. Zaten aynı gücü veriyor ikisi de. Sendeki arızalı olduğu için 2%ye çekmen gerekmiş. Yoksa düzgün çalışan kiwi ve hck hemen hemen aynı güçle sürecek kulaklıklarını.

NK1 Max 63mw/32ohm, NK1 31mw/32ohm. Gemini dip sesin sebebinin ve %2'ye kısmamın fazla güçlü ( 63MW ) olduğunu söyledi. Bende o yüzden düşük mwli bir modele geçersem düzelir diye düşünüyorum. Ben düz Windows'ta bile %30 da kullanıyorum IEM varken kulağımda.

Sense IEM ve BlackShark v2X te kullanacağım kartı.

NK1 Max 63mw/32ohm, NK1 31mw/32ohm. Gemini dip sesin sebebinin ve %2'ye kısmamın fazla güçlü ( 63MW ) olduğunu söyledi. Bende o yüzden düşük mwli bir modele geçersem düzelir diye düşünüyorum. Ben düz Windows'ta bile %30 da kullanıyorum IEM varken kulağımda.

Sense IEM ve BlackShark v2X te kullanacağım kartı.
Muhtemelen ürün arızalı. Ben nk1 max ile 8 ohm kadar düşük iemleri sürüyorum son seste