Evet, bana da biraz absürt ve saçma bir konu gibi geliyor. İstediğiniz gibi "hahaha" atabilirsiniz.
Nedense güzel, düzgün bir nick bulamıyorum. Bulduklarım ya başkaları tarafından kullanılıyor oluyor, ya da bana saçma geliyor. LoL'de genelde troll nickler kullandığım için hiç kendime düzgün, her oyunda/platformda vs. kullanmalık bir nick bulamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?Bunu sadece forumda kullanıyorum. Saçma, anlamsız bir şey zaten. Foruma girerken sallamıştım öylesine klavyeden.
Benim nicki kullanabilirsin. 
Github'da ona benzer bir nick kullanıyorum. Bir şey bulamazsam son kozum o olacak zaten herhalde.İsminizin ve soy isminiz varyantini bulabilirsiniz.
Listeye ekledim. İsim-soy isim varyantı ve Ercüment Çözer'den sonraki durağım olabilir.
Veira 53
Üstün
Herkes nickini uzun araştırmalar sonucu mu koyuyor? Hoşuna gidecek şekilde anlık bir isim üret, baktın ileride hoşuna gitmez yine değiştirirsin.Bunu sadece forumda kullanıyorum. Saçma, anlamsız bir şey zaten. Foruma girerken sallamıştım öylesine klavyeden.
Örneğin bendeki "Veira" nicki anlık olarak aklıma geliverdi. Kimisi Patrick Viera'dan mı esinlendin dedi kimisi zaten böyle nickli biri var dedi. Umurumda değil. Bu nicki koyarken Patrick Viera'yı bile bilmiyordum.
Tamam buldum.