Detaylar
Kim cevapladı?Nike ayakkabı alamıyoruz diye dalga geçiyorlar, gaza gelip aldım iğrenç çıktı. Bu nasıl bir olaydır? Buna şaşırmalıyız.Nike koşulsuz şartsız iade alıyor. Ancak ayakkabıyı aldığınız gibi iade etmelisiniz, herhangi bir yırtık veya sökük varsa almazlar. Ayrıyeten iade etmeden önce kirlenmişse eğer altını silin.
Son düzenleyen: Moderatör:
İtachi Uchiha
Yetkin
Orada deneyip almadınız mı? İnternetten alsanız tamam diyeceğim ama mağazadan görerek almışsınız.Nike ayakkabı alamıyoruz diye dalga geçiyorlar, gaza gelip aldım iğrenç çıktı. Bu nasıl bir olaydır? Buna şaşırmalıyız.
magazada baktım oldu 2 saat ayagımda kaldı agrı yaptı. Peki 1 numara büyüğü ile degıstırebılır mıyımOrada deneyip almadınız mı? İnternetten alsanız tamam diyeceğim ama mağazadan görerek almışsınız.
Bence Under Armour veya Adidas al Nike avrupa kalitesini bizim icin sunmuyor. Adı var sadece.magazada baktım oldu 2 saat ayagımda kaldı agrı yaptı. Peki 1 numara büyüğü ile degıstırebılır mıyım
Blackraven
Üstün
Zaten bu Nike ayakkabı sevdasını hiç anlamıyorum. İnsan ergonomisine hiç uygun olmayan, ayak sağlığını mahveden ayakkabılar üretiyorlar.
@Şahin, ayakkabı kişisel tercih meselesidir. En pahalı ayakkabıyı da giyseniz rahat edemeyebilirsiniz. Bu konuda kesin sonuç için ayağınızın şekliyle beraber ortapedik bir ayakkabı tercih etmeniz gerekiyor.
@İtachi Uchiha, deneyerek alsada ilk giyimde rahat gelebilir ancak bunun için uzunca denemek lazım, kesin sonuca o zaman ulaşılır.
@İtachi Uchiha, deneyerek alsada ilk giyimde rahat gelebilir ancak bunun için uzunca denemek lazım, kesin sonuca o zaman ulaşılır.
Yaşar Portakal
Başarılı
Hummel dünyanın en güzel ayakkabılarını üretiyor bence. İade edip bir tane edinin rahatlığı görün.
Darth Urfha
Başarılı
Öneri işine dönmüş konu o zaman ben de tavsiye vereyim bari. New Balance'den şaşmayın rahatlık için.