alitoprak55

Uzman
Selam, takas teklifi öncelikle "Nikon D90, 3 lens: 18-55 mm, 35 mm, 70-300 mm, tripod, remote Control, çanta, 2 batarya, 128+4 GB" bu şekilde.
Bu kamera nasıldır? Ben yakın plan kart illüzyonu yapıyorum, bu yüzden benim için video çekerken FPS ve netlik çok önemli. T300RS 25 bin TL civarlarında. Takas mantıklı mıdır?
Ve benim kullanımıma bu ürün uygun mudur acaba?

Bu tarz bir kamera, ya da kartlara daha çok odaklı olmasını düşünüyorum, uygun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf konusunda sensörü büyük, 2008-2010 ve sonrası çıkmış çoğu makinede bir şeyler yapılır, halledilir fakat video için aynısını söyleyemem. O dönemin DSLR'ları otofokus olarak yavaş, eksik ve video konusunda geride. Dönemi için çektiği video çok iyi olabilir fakat şu an yapacağın işte zaman zaman slow-mo lazım olabilir ve slow-mo'yu geç, D90 1280x720'de sadece 24 kare çekim yapıyor. Akıcı görsel istediğin için sana en azından FHD'de 30, hatta 60 kare verebilecek bir gövde lazım. Gövde yetersiz olunca yanında verdiği lenslerin pek bir önemi kalmıyor şahsımca, zaten çoğu günümüz için pek keskin sayılmaz. 25 bine elindeki ürünü satarsan Sony kanadında A6300 var, 16-50 kitlensle sana 4K'da 30 kareye kadar, 1080p'de 120 kareye kadar (slow-mo) çekim imkanı tanıyor. Ayrıca çok güzel de bir fotoğraf makinen olur. Teknoloji olarak 50 kat yukarıda, boyut olarak, ağırlık olarak ve taşınabilirlik açısından da katbekat yukarıda. Eğer denk gelirsen ZV-E10'da alınabilir, yine 25 bandına lensle denk gelirse Fujifilm X-T30'da iyidir.

Fotoğraf konusunda sensörü büyük, 2008-2010 ve sonrası çıkmış çoğu makinede bir şeyler yapılır, halledilir fakat video için aynısını söyleyemem. O dönemin DSLR'ları otofokus olarak yavaş, eksik ve video konusunda geride. Dönemi için çektiği video çok iyi olabilir fakat şu an yapacağın işte zaman zaman Slow-mo lazım olabilir ve Slow-mo'yu geç, D90 1280x720'de sadece 24 kare çekim yapıyor. Akıcı görsel istediğin için sana en azından FHD'de 30, hatta 60 kare verebilecek bir gövde lazım. Gövde yetersiz olunca yanında verdiği lenslerin pek bir önemi kalmıyor şahsımca, zaten çoğu günümüz için pek keskin sayılmaz. 25 bine elindeki ürünü satarsan Sony kanadında A6300 var, 16-50 kitlensle sana 4K'da 30 kareye kadar, 1080P'de 120 kareye kadar (Slow-mo) çekim imkanı tanıyor. Ayrıca çok güzel de bir fotoğraf makinen olur. Teknoloji olarak 50 kat yukarıda, boyut olarak, ağırlık olarak ve taşınabilirlik açısından da katbekat yukarıda. Eğer denk gelirsen ZV-E10'da alınabilir, yine 25 bandına lensle denk gelirse fujifilm X-T30'da iyidir.

17bin TL'ye set olarak önerdiğiniz var mı kamera ve lensi dahil? çünkü set 2. el fiyatı bu

17bin TL'ye set olarak önerdiğiniz var mı kamera ve lensi dahil? çünkü set 2. el fiyatı bu

Bu ilanı örnek olarak atıyorum, Lumix G7 sağlam cihazdır. 17 bin ve altına gövdeler var ama ona bir de lens alman gerek eğer sadece gövde bulduysan ona lens de alman gerekir.