Rehber Nintendo DS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 199
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    nintendo
Bir aralar akrabalarımın evine gittiğimde orada baya Nintendo DS ile oynardım. Jailbreak’lenmişti. Ben de orada bir sürü oyunun arasında ilk GTA oyununu oynardım. Özledim o zamanları.

Bir aralar akrabalarımın evine gittiğimde orada baya Nintendo DS ile oynardım. Jailbreak’lenmişti. Ben de orada bir sürü oyunun arasında ilk GTA oyununu oynardım. Özledim o zamanları.
GTA Chinatown Wars o oyun.
Nintendo DS jailbreak desteklemez. Flashcard ile oyun atılır.

Bir gün Nintendo DS alın. Oyunları çok iyi.

Bakacağım. Bu arada evet, o oyun Chinatown Wars’tu. Ana baya bir oyun vardı diye hatırlıyorum. Muhtemelen dediğiniz gibi yapmıştı.
Nintendo DS, yaklaşık 6200 oyun destekler.
Fat kasa ve Lite kasa GBA kartuşları ile geriye dönük uyumlu. Böylece oyun sayısı 8500'e çıkar.

Fat kasa ve Lite kasalarda SD kart girişi olmadığı için doğrudan oyun atılamaz. R4, R4i, DSTWO gibi kartlar ile içine oyun atarsınız.

Anladım sağolun. Bir gün Nintendo DS’e özlem duyduğumda ikinci elden alıp oyun atmayı deneyeceğim. Peki oyunları nereden bulabilirim? Dediğiniz kartlarsan alıp içine nasıl atabilirim? Zor bulunuyormuş oyunlar galiba.

İfadeler: 199
Oyunları çok zor bulursunuz. Dediğim kartları AliExpress'ten alabilirsiniz.
Oyunları almak isterseniz koleksiyonculardan alacaksınız. Bende bir sürü oyun var ama kullanmıyorum. R4 kart daha rahat. Bütün oyunlar tek bir kartta.

Nintendo DS ve R4 kart alacağın zaman konu aç etiketle. Ben yardım ederim.

Tamamdır. Haber veririm. Teşekkürler.

Süper bir rehber olmuş elinize sağlık. 8500 oyun desteklemesi de takdire değer.

Benim de ileride 3DS XL veya 2DS XL hayalim var. Fiyatları da az değil ha artık. 4 ile 7 arası temiz kırıkları. Rehber için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…