Merhabalar Techolay halkı!

Birkaç haftadır üzerinde uğraştığım oyun arşivimi bugün sonunda tamamladım ve sizlerin huzuruna sunmak istiyorum. Normalde 750+ oyunlu olmasını hedefliyordum ancak 30 GB boyutunu geçmemek istedim, bu sebeple 600 oyun ile sınırlandırdım.

1762461351642.webp

32 (29,7) GB bir MicroSD kartla kullanılabilecek şekilde optimize edilmiştir. YSMenu / R4 Firmware / Twilight Menu ve .SAV dosyaları için yeterli boş yer bırakılmıştır.

Oyunların neredeyse tamamı EUR/USA region olup istisnai birkaç oyun harici (birkaç tane gözümden kaçan oyun JPN/ESP olabilir) tamamı İngilizce dil desteklidir.

1762460265188.webp

(YSMenu + oyunlar sonrası 750 MB+ boş yer bırakılmıştır cache ve SAV dosyaları için.)

Bütün ROM dosyaları NDSTokyoTrim aracı ile trim edilmiştir (boyutları küçültülmüştür).

Bütün ROM dosyaları WFC Patcher ile patch edilmiştir (Wiimmfi DNS ile online oynayabilmek için).

Tamamen kendim hazırladım, başlıklarda hata / eksik oyun / duplicate ROM varsa kusuruma bakmayın. Belirtirseniz düzeltirim.

Oyunların listesine buradan ulaşabilirsiniz. Eklenmesini istediğiniz veya bir serinin parçası olup da eksik olan oyun varsa lütfen yorum olarak belirtiniz.

Oyun listesi: NDS ROM Archive FD.js v3.0

Arşiv şifresi: FehmiDogru.js

İyi oyunlar 🎮🕹️

Son düzenleyen: Moderatör:
NDS Tokyo Trim diye bir arac var. ROM boyutlarini düşürmek icin kullaniliyor. Belki isine yarayabilir. 👍

Edit : Icinde yaziyormus. oyun sayisindan beynim uyusunca atlamisim heyecandan o kismi. 🥰😅

Ellerine sağlık hocam. Benim eski arşivde 2000'e yakın oyun vardı da hepsi gitti.