Detaylar
Kim cevapladı?erdym 53
Üstün
Switch 2 bana pahalı geldi. Zaten Cyberpunk gibi oyunları PC'den oynayabilirim, ben daha çok Nintendo oyunları için almayı düşünüyorum. 2025 yılında alınır mı?
Switch 2'ye göre bile almak daha mantıklı. Manyak uzun şarj ömrü var cihazın Switch 2 gibi 2 saat oyna gibi değil uzun yol makinesi. Ek olarak oyunlar da çipli bedavaya gelecek neredeyse çip taktırmanın masrafı SD kartı da dahil etsek 3 bin lira falan. Şu an Switch 2'de bir oyun 3000 TL.
gustavo 8
Üstün
Çipli 2. elmi oluyor yoksa hazır satılıyor mu? Önceden yapılmış olarak.
Wartz 2
Üstün
- Makaleler
- 5
2.el. Ama sıfır gibi gözüküyor bazıları.Çipli 2. elmi oluyor yoksa hazır satılıyor mu? Önceden yapılmış olarak.
erdym 53
Üstün
Çipli 2. elmi oluyor yoksa hazır satılıyor mu? Önceden yapılmış olarak.
Sıfır alıp tahtakale gibi yerlerde taktırabilirsin piyasa ücreti 2.500 TL sahibinden de sıfırı çipleyip satan da var.
Wartz 2
Üstün
- Makaleler
- 5
Switch 2'ye göre bile almak daha mantıklı. Manyak uzun şarj ömrü var cihazın Switch 2 gibi 2 saat oyna gibi değil uzun yol makinesi. Ek olarak oyunlar da çipli bedavaya gelecek neredeyse çip taktırmanın masrafı SD kartı da dahil etsek 3 bin lira falan. Şu an Switch 2'de bir oyun 3000 TL.
Küçük bir düzeltme.
erdym 53
Üstün
Türkiye'de fiziksel kartuş devri resmen tamamen kapanmış dijitalin 2 katı fiyattan koymak nedir?
Blackraven 31
Üstün
Kutulu almaya gerek yok. VPN ile uygun mağazalardan alabiliyorsun.
erdym 53
Üstün
Kutulu almaya gerek yok. VPN ile uygun mağazalardan alabiliyorsun.
VPN'e gerek yoktu direk Nintendo Switch region değiştirme özelliği var ama hesabında ki para puanlar (Gold) siliniyor.