Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Biliyorum. Fiziksel fiyatını göstermek istedim sadece.Kutulu almaya gerek yok. VPN ile uygun mağazalardan alabiliyorsun.
Biliyorum. Fiziksel fiyatını göstermek istedim sadece.Kutulu almaya gerek yok. VPN ile uygun mağazalardan alabiliyorsun.
Bana kalırsa sıfır alma almışken çipli al şahsen çipli lite alırdım Switch 2 ilerde ucuzlarsa satar switch 2 alırsın.Switch 2 bana pahalı geldi. Zaten Cyberpunk gibi oyunları PC'den oynayabilirim, ben daha çok Nintendo oyunları için almayı düşünüyorum. 2025 yılında alınır mı?
Bana kalırsa sıfır alma almışken çipli al şahsen çipli Lite alırdım Switch 2 ileride ucuzlarsa satar Switch 2 alırsın.
Peki çip taktırınca garanti online banımı geliyor?
Online Nintendo'da çok önemli de değil zaten çoğu oyunda online oynamak için aylık Nintendo online satın alman gerekiyor.
PS gibi pahalı değil ki hocam, yıllığı bile 20 dolar. Ekstra eski oyunlara da sahip oluyorsun. Bayağı uygun, hiç dert edinmelik bir şey değil.
Kırdıktan sonra eski oyunların zaten bir önemi yok PSP bile oynarsın cihazda ama Nintendo online özelliğini çoğu oyunda kullanmıyorsun ve sen belki 20 dolar veriyorsun ama oyunda 50 60 dolar böyle hesapla.
Yo oyun da 50-60 dolar değil. 20 dolara FIFA aldım ut oynuyorum. Kırdırdığınız cihazlarda 3-5 ay eğleniyorsunuz, sonra sıkılıp pişman oluyorsunuz. Çünkü yapacak bir şey kalmıyor. Zamanında kırık PlayStation kullandım oradan biliyorum. Ekosistemin içine girmeyeceksem almamın da çok bir anlamı yok. Onun dışında ücretsiz online oynanabilen oyunlar da var, para vermesek de olur yani.
Switch alıp FIFA oynayacaksan zaten Switch almanın manası yok hocam. Switch'in %90 albenisi exclusive oyunları ve onların da fiyatları genellikle $50 üstü.