KS KS D deiinzz Deneyimli Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 642 Beğeniler 503 14 Ocak 2026 #21 frkn.dmn dedi: Sakın karşı taraf hemen onayla başka bir şey alacağım falan derse onaylama 2 gün deneme süren var yasal süreçler içerisinde. Genişletmek için tıkla... En az 1 gün deneyeceğim hocam detaylıca. Öyle şeyler diyecek bir tipe benzemiyor zaten. Ama derse de umursamam, dediğin gibi hakkım bu benim.
frkn.dmn dedi: Sakın karşı taraf hemen onayla başka bir şey alacağım falan derse onaylama 2 gün deneme süren var yasal süreçler içerisinde. Genişletmek için tıkla... En az 1 gün deneyeceğim hocam detaylıca. Öyle şeyler diyecek bir tipe benzemiyor zaten. Ama derse de umursamam, dediğin gibi hakkım bu benim.
frkn.dmn Uzman Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 47 Beğeniler 25 14 Ocak 2026 #22 deiinzz dedi: En az 1 gün deneyeceğim hocam detaylıca. Öyle şeyler diyecek bir tipe benzemiyor zaten. Ama derse de umursamam, dediğin gibi hakkım bu benim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam şimdiden hayırlı olsun.
deiinzz dedi: En az 1 gün deneyeceğim hocam detaylıca. Öyle şeyler diyecek bir tipe benzemiyor zaten. Ama derse de umursamam, dediğin gibi hakkım bu benim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam şimdiden hayırlı olsun.
KS KS D deiinzz Deneyimli Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 642 Beğeniler 503 14 Ocak 2026 #23 frkn.dmn dedi: Tamamdır hocam şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, sizin oyun öneriniz var mıdır acaba indirimlerden. Switch'e benden daha çok hakim olduğunuz kesin. İndie oyunları çok bilmiyorum ben, bir 3-4 tane önerebilirseniz güzel olur. 10 doları geçmeyecek şekilde.
frkn.dmn dedi: Tamamdır hocam şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, sizin oyun öneriniz var mıdır acaba indirimlerden. Switch'e benden daha çok hakim olduğunuz kesin. İndie oyunları çok bilmiyorum ben, bir 3-4 tane önerebilirseniz güzel olur. 10 doları geçmeyecek şekilde.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.094 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 14 Ocak 2026 #24 Çipli al.
KS KS D deiinzz Deneyimli Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 642 Beğeniler 503 15 Ocak 2026 #25 Wartz dedi: Çipli al. Genişletmek için tıkla... Yoookk. 2-3 defa online oynayacağım yazdım. Hala çipli al diye mesaj atıyorsunuz.
Wartz dedi: Çipli al. Genişletmek için tıkla... Yoookk. 2-3 defa online oynayacağım yazdım. Hala çipli al diye mesaj atıyorsunuz.