Geçmişte sorulsaydı PS4 Pro derdim fakat PS oyunlarının neredeyse hepsi PC'de oynanıyor artık. Şu an PC olduğundan Nintendo Switch seçerim. Exclusive oyunları için.
O da güzel bir fikir evet, ancak ben hâlâ XSS ile kullanırdım oyumu, yeni nesil olması çok büyük bir artı, bir de kontrolcüsü falan çok daha rahat benim için.
Hangi oyunların oynanacağına bağlı. PS4 çok eskidi, Xbox'da yeni nesil oyunları çok kötü oynatıyor, ve ikisinde de oynayabildiğin oyunları PC'de oynayabiliyorsun zaten. Ben üç konsolu da kullandım Switch'i tercih ederim. Hani hiç olmadı elde oynama imkanın var.
O da güzel bir fikir evet, ancak ben hâlâ XSS ile kullanırdım oyumu, yeni nesil olması çok büyük bir artı, bir de kontrolcüsü falan çok daha rahat benim için.
Hangi oyunların oynanacağına bağlı. PS4 çok eskidi, Xbox'da yeni nesil oyunları çok kötü oynatıyor, ve ikisinde de oynayabildiğin oyunları PC'de oynayabiliyorsun zaten. Ben üç konsolu da kullandım Switch'i tercih ederim. Hani hiç olmadı elde oynama imkanın var.
Bir tane yeni nesil oyuna bile katlanamadım, o kadar kötü çalıştırıyor. Yeni nesil de sözde işte.
Hoş geldin forumun en büyük Xbox hater'ı Yeni nesil hangi oyunu kötü çalıştırıyor söyler misin bana rica etsem? Kaç sene kullandım, neredeyse tüm yeni nesil oyunları oynadım, vaat ettiği, yapacağını söylediği her şeyi yapıyor cihaz.
Bilgisayar varken aralarında deneyim olarak fark yaratabilecek tek cihaz Switch kalacağından Switch'i tercih ederdim lakin aralarında.
Benim için Switch'in de öyle aman aman bir albenisi kalmadı hele ki çoğu oyununu yiyip bitirdiysen bir yerden sonra doyuma ulaşıyorsun. He ama yalan yok bugün dersler boştu ve arkadaşlarla monitörde jojo ve Dragon Ball Fighter Z manyak sardı.