- Makaleler
- 23
Hangisi size daha cok hitap ediyor?
PS4 tercih ederim.
Series S'i eklemeyi unutmuşum. Bu kötü oldu. Çünkü üç konsolda benzer fiyatlarda.PS4 Pro yerine Xbox Series S alırım. Özel oyunlar için alınmıyor çok saçma bir seçenek.
O da güzel bir fikir evet, ancak ben hâlâ XSS ile kullanırdım oyumu, yeni nesil olması çok büyük bir artı, bir de kontrolcüsü falan çok daha rahat benim için.Series S'i eklemeyi unutmuşum. Bu kötü oldu. Çünkü üç konsolda benzer fiyatlarda.
Edit: Benim seçimim PS4 olurdu bu arada. Fakat Pro versiyonunu almazdım. Düz modele CFW yapıp kullanırdım.
O da güzel bir fikir evet, ancak ben hâlâ XSS ile kullanırdım oyumu, yeni nesil olması çok büyük bir artı, bir de kontrolcüsü falan çok daha rahat benim için.
PS4 yavaş yavaş retro olmaya başlıyor![]()
Hoş geldin forumun en büyük Xbox hater'ıHangi oyunların oynanacağına bağlı. PS4 çok eskidi, Xbox'da yeni nesil oyunları çok kötü oynatıyor, ve ikisinde de oynayabildiğin oyunları PC'de oynayabiliyorsun zaten. Ben üç konsolu da kullandım Switch'i tercih ederim. Hani hiç olmadı elde oynama imkanın var.
Bir tane yeni nesil oyuna bile katlanamadım, o kadar kötü çalıştırıyor. Yeni nesil de sözde işte.
Sanırım Switch alacağım ama çipli Switch olacak şekilde. Konsoldan oynayabileceğim her şeyi oynadım, zaten handheld deneyimlemek istiyorum.Series S'i eklemeyi unutmuşum. Bu kötü oldu. Çünkü üç konsolda benzer fiyatlarda.
Edit: Benim seçimim PS4 olurdu bu arada. Fakat Pro versiyonunu almazdım. Düz modele CFW yapıp kullanırdım.