Artı olarak sahibindende bir iki ilan gördüm tinfoil yüklü yazıyor bu tam olarak ne oluyor? İçerisinde pico dediğiniz çip takılı mı oluyor anlayamadım?

Artı olarak sahibindende bir iki ilan gördüm tinfoil yüklü yazıyor bu tam olarak ne oluyor? İçerisinde pico dediğiniz çip takılı mı oluyor anlayamadım?

Çip bir donanım tinfoil ise o korsan modda çalışabilen 90DNS gibi bir uygulama. Korsan oyun mağazası gibi düşünebilirsin fakat genelde çoğu korsan mağaza paralı abonelikle oyunları açıyor. Ben direk bilgisayara takıp atıyordum çok daha rahat bence.

@erdym, picofly rsp Pi5 ile oluyordu değil mi?

Yok bu picolarda kullanılan RP2040 yetiyor. Zaten modchipler Custom olarak geliyor ayakları falan uzanması için.
O senin dediğin donör yöntemi PSP de emülasyon falan yapmak için kullanılıyor.

ben de alacağım sırada bilgisayarımdan atarım oyunları vesaire. sahibindenden direkt çipli ürün almam sizce mantıklı mı?
Çip bir donanım tinfoil ise o korsan modda çalışabilen 90DNS gibi bir uygulama. Korsan oyun mağazası gibi düşünebilirsin fakat genelde çoğu korsan mağaza paralı abonelikle oyunları açıyor. Ben direk bilgisayara takıp atıyordum çok daha rahat bence.

Yok bu picolarda kullanılan RP2040 yetiyor. Zaten modchipler Custom olarak geliyor ayakları falan uzanması için.
O senin dediğin donör yöntemi PSP de emülasyon falan yapmak için kullanılıyor.

Mantıklı ama 18 bin TL edecek cihaz değil çipli ürüne maksimum verilecek para 11 bin TL falan hadi SD kartıyla 11.5 12 olsun. 18 bine ROG Ally gibi cihazlar satılıyor :D

az önce aradım ve içerisindeki çipi servis bilir dedi. biraz daha bireysel satıcıya bakıcam ne gibi sorular sormam gerekli acaba yardımcı olabilir misiniz?

Az önce aradım ve içerisindeki çipi servis bilir dedi. Biraz daha bireysel satıcıya bakacağım ne gibi sorular sormam gerekli acaba yardımcı olabilir misiniz?

Kollar orijinal mi, drift var mı bunlar çok önemli özellikle bu drift sorunu kronik. Ayrıca cihazı alırken mutlaka kolları güncellemeyi dene eğer hata verirse kollar sahte demek. SD kart portunun çalıştığından emin ol. Ekranda çizik var mı kontrol et dock bayağı çiziyor. Orijinal şarj aletiyle kullanıp kullanılmadığını özellikle sor. Olabildiğince OLED modeli almaya çalış. Orijinal modda eshop kontrol et girilmiyorsa ban yemiştir.

Kollar orijinal mi, drift var mı bunlar çok önemli özellikle bu drift sorunu kronik. Ayrıca cihazı alırken mutlaka kolları güncellemeyi dene eğer hata verirse kollar sahte demek. SD kart portunun çalıştığından emin ol. Ekranda çizik var mı kontrol et dock bayağı çiziyor. Orijinal şarj aletiyle kullanıp kullanılmadığını özellikle sor. Olabildiğince OLED modeli almaya çalış. Orijinal modda eshop kontrol et girilmiyorsa ban yemiştir.
peki çipten bahsettiniz bunlara dikkat ettikten sonra çipi nasıl anlayacağım hangi çip olduğunu?

Peki çipten bahsettiniz bunlara dikkat ettikten sonra çipi nasıl anlayacağım hangi çip olduğunu?

Cihazı komple kapatıp SD kartı çıkarın sonra cihazın güç tuşuna basılı tutun eğer bu ekran gelirse picofly:

1769882044891.webp

bu ekran gelirse hwfly:

1769882070192.webp